Po nowym roku i wejściu w życie przepisów nowych dotyczących właśnie rowerzystów to dopiero będzie cyrk na ulicach polskich miast wsi i miasteczek :)
I myślę że nie tylko ludzie z 7er będą klęli na czym świat stoi na "święte krowy" czyli jeźdźców na 2 kołach :)
prawda jest taka że ktoś kto mało jeździ nie ma frustracji związanych z korkami, jazdą powolna, przepisami utrudniającymi ruch itd i razi go rzucanie bluzgami, trąbienie itd
Ale zapytajcie kogoś kto jeździ na co dzień i z tego żyje - np kierowcy Tir,ph, taksiarze itd o rowerzystów to zobaczycie jaka jest opinia o nich
W w/w filmie koleś w 7er nie pokazał klasy fakt, ale skąd wiecie co koleś na bicyklu zrobił wcześniej??? Takie filmiki publikuje się celowo by oczernić dana markę, danych ludzi itd i zazwyczaj maja mało wspólnego z prawdą. Poza tym nie sadzę żeby koleś z 7er wyzywał go tylko za fakt że ten jedzie rowerem.
A angol nie rozumie bo nie zna polskiego a Polak wyzywa go po polsku stąd ten nie wie o co kaman, ale na bank wcześniej było coś na rzeczy
Pamiętam jak dziś filmik z czarnym X5 z Kato pod Silesia jak pobił koleś niby gościa jadącego z dziećmi, no i co???
I okazało się że ten biedny człowiek (autor filmu) wcześniej kilkakrotnie zajechał temu z BMW drogę ale tego już na filmie nie ma :) ale jest jak koleś z BMW go nap... po łbie :)
I jakiż z tego był skutek?? A no nagonka na posiadaczy BMW i ogólnopolskie polowanie na yeti :)
Podobnie było z Bogusiem z M5 itd itp
Tak że jak o mnie idzie to takie filmiki nie robią na mnie wrażenia bo nie znamy całości zajścia a tylko nagranie tego co chciał autor albo wręcz skręcony filmik ukazujący w sposób konkretny dane zajście.
I mnie wcale nie jest przez takie debilne filmy wstyd mieć 7er ani nim jeździć.

Odpowiedz z cytatem