Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Polak w BMW

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez darekbb Zobacz posta
    http://www.tvs.pl/informacje/znalezi...endolino-wideo
    tak własnie sie zachowuje duża cześć z nich. Mózg niepotrzebny mam rower jestem panem drogi i wszyscy maja uwazac, ja nie musze sie nawet rozgladac
    Glupi ma zawsze szczescie...
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Mi tam rowerzyści nie przeszkadzają. Chciałbym jedynie żeby też płacili obowiązkowe składki OC.

Kiedyś miałem zajscie z rowerzysta i od tamtej pory jestem na nich troszkę uczulony.

A ten gość z efki to na bank Fubu :-D heheh

Zaawansowany Użytkownik Awatar ZwichrowanyKsiążę
    BMW
    e38 750i, e36 325i, e46 325i, e46 320d
    Jeżdżę codziennie po Poznaniu w godzinach szczytu, ze ścisłego centrum na dalekie przedmieścia, większych świętych krów niż rowerzyści w tym mieście nie ma, nawet stare babcie przechodzące przez ulicę gdzie popadnie są ligę niżej. Żeby nie było - lubię jeździć na rowerze, ale często rowerzysta to stan umysłu. A jak związany z inicjatywą "rowerowy Poznań" to już nie ma dla niego ratunku. Z jedną przedstawicielką tej organizacji miałem spinę jak czekałem w e38 pod blokiem na znajomych w wakacje (środek lata, upał, szyby zamknięte, klima włączona, auto na chodzie) bo idiotka ze stoperem z telefonu (autentyk!!!) zaczęła mieć do mnie problem, że auto stoi odpalone na postoju powyżej 1min. Wytłumaczyłem delikatnie, że jest po prostu pierdolnięta, jak 99% ludzi z jej stowarzyszenia.

I co? Też by mnie nagrała i możliwe że bym gwiazdą YT jako "kolejny buc ze starego BMW"

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    A ten gość z efki to na bank Fubu :-D heheh
    Miałem dokładnie to samo napisać :P

Cytat Zamieszczone przez ZwichrowanyKsiążę Zobacz posta
    Jeżdżę codziennie po Poznaniu w godzinach szczytu, ze ścisłego centrum na dalekie przedmieścia, większych świętych krów niż rowerzyści w tym mieście nie ma, nawet stare babcie przechodzące przez ulicę gdzie popadnie są ligę niżej. Żeby nie było - lubię jeździć na rowerze, ale często rowerzysta to stan umysłu. A jak związany z inicjatywą "rowerowy Poznań" to już nie ma dla niego ratunku. Z jedną przedstawicielką tej organizacji miałem spinę jak czekałem w e38 pod blokiem na znajomych w wakacje (środek lata, upał, szyby zamknięte, klima włączona, auto na chodzie) bo idiotka ze stoperem z telefonu (autentyk!!!) zaczęła mieć do mnie problem, że auto stoi odpalone na postoju powyżej 1min. Wytłumaczyłem delikatnie, że jest po prostu pierdolnięta, jak 99% ludzi z jej stowarzyszenia.

I co? Też by mnie nagrała i możliwe że bym gwiazdą YT jako "kolejny buc ze starego BMW"
    I dokładnie tak się to odbywa - tzn nagrywanie takich filmów i ich publikacje :) Ty znasz genezę ale weź to teraz wytłumacz reszcie :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!