Skąd bierzesz sygnał do wzmacniacza?bo słysze piszczenie które też potwornie mnie irytowało...jak poprawiłem końcówki i polutowałem wszystko ładnie oraz poprowadziłem masę bezpośrednio z AKU to trochę lepiej... ale przy przyspieszaniu narazta...ale nie wzrasta z poziomem głośności....więc jak radio podkręcę to zagłusza na tyle że nie przeszkadza mocno...
Przez jakiś konwerter czy masz wyprowadzone RCA?
[QUOTE]Co masz na myśli jak piszesz "coś starego" ? Chodzi o to że stare konstrukcje są lepsze od tych nowych? Czy chodzi o coś innego?[/QUOTE
Stare Made in Japan, USA, Italy, UK są moim zdaniem lepsze od taniej chińszczyzny dostępnej aktualnie.
Te procesory nie są złe. Problemem jest generalnie cięcie na jakości wykonania.@ wojtek1989 - też uważam, że "kiedyś to się robiło sprzęty"... teraz to same procesory, wyświetlacze, ekrany dotykowe itd...co nie znaczy że są złe... ale to nie "to" poprostu...
Prostym przykładem jest Logic7, który jest zbudowany na układach scalonych, a "dźwięk" generuje procesor. Domyślnie mamy włączony Loundness
ADS, które pokazałeś to Chiński szajs
Miałem na myśli takiego ADS:
http://allegro.pl/wzmacnicz-samochod...833157649.html
Coś w tym złego? Jeśli ktoś jest świadomy "ułomności" głośników w tym rozmiarze to da się ogarnąć nawet przyjemne granie. Wiadomo będzie to sub do słuchania muzyki, a nie masażu plecówA półka jest na orginalnych głośnikach