Kup sobie jakeis gowniane e39 za 6 tys i przekulaj zime potem sprzedaj za tyle samo.Zawsze sie jakis wiesniak trafi i kupi.
Kup sobie jakeis gowniane e39 za 6 tys i przekulaj zime potem sprzedaj za tyle samo.Zawsze sie jakis wiesniak trafi i kupi.
Zimy nie będzie, ale jakby miał byś śniego to coś bliskiego to 330xd E46 :)
Się dzisiaj wygadałem z moim pomysłem i trochę mi się budżet zmniejszył na to E46 :) więc, żeby się Żona nie zorientowała to do wydania mam 11 tys.
Kupi się za tyle E46 po lifcie w benzynie? :)
E39 za duże jak na dupowóz.
JeślI chodzi o jednostki benzynowe to zdecydowanie odradzam 318i . Jest to silnik o poj 2L ale ma 4 cylindry.
Dlaczego? Nie jedzie to raz. Dwa apetyt na paliwo ma zbliżony nie do 318 a do m54b30. Kultura pracy.... bez komentarza. Do tego lubi tam przeskakiwac rozrząd.
Ja bym się rozgladał za 328/330i. Diesel to wiadome,ani osiągi ani oszczędność a problemów może być masa.
Dzuda chyba 330d nie jeździłeś...
Ja osobiście jeździłem przez dwa lata e46 w kombi po lifcie 320d 150km. Autem naprawdę się bardzo fajnie jeździło. Nie wiem co macie do diesle. W zimę jak są dobre zimowe opony założone można spokojnie jeździć bez żadnego problemu. Auto które miałem nie sprawiało żadnego problemu. A czy benzyna jest lepsza. To wszytko zależy co kto lubi. Znajomy ma benzyniaka przedliftowego tam jest chyba właśnie niecałe 2 litry i nie chciałbym tym jeździć na co dzień bo to poprostu nie jedzie- wciska się gaz a on jakoś za szczegolnie nie chce iść. Co do spalania 2.0d to wychodziło mi od tankowania do tankowania 7-7,5 przy normalnej jeździe plus od czasu do czasu jakieś delikatne wariacje.
Impex a czemu wieśniak ? Z góry obrażać ludzi nie wpada, chociaż zauważyłem, że lubisz to.
Dzuda kumpel mam 530d z 2002 i powiem Ci że bardzo fajnie mi się tym jeździ, zbiera się super. Może w tej Twojej bylo coś nie halo !? Kumpel jak tą kupował to też wydawało mu się że jeździ super, a ja mu mowiłem że coś jest nie halo, ze mół , no i po oględzinach doszło że turbina w ogóle nie chodziła :) Po Wymianie auto dostało prawdziwego kopa ! :)