Od Mercedesa alternatory tak może mają,ale w e65 potrzebne jest dużo prądu.Inaczej to auto nie żyje
Od Mercedesa alternatory tak może mają,ale w e65 potrzebne jest dużo prądu.Inaczej to auto nie żyje
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
To mnie pocieszyliscie.. tyle kasy poszlo.. :( a niby ma 180A .. jest rok na gwarancji niby...
Pobawilem sie troche wtryskami od lpg.. poprzekrecalem ulozylem ladniej pod pokrywe i tak jakby falowanie ustalo..
Ha! To może pojeździj kilka dni na PB i zobacz, czy dalej faluje. Potem na LPG i to samo.
Chyba mam nieszczelnosc w LPG bo teraz tak jakby nie faluje ale za to smierdzi gazem jak stoje w miejscu :/ czyli rozumiem lewe powietrze sie zrobilo? Uszczelnie LPG i zobacze..
Lecz ze skrzynia jest wciaz cos nie tak .. jak hamuje do zera to podczas redukcji z 2 na 1 jest zazwyczaj dosyc mocne szarpniecie.. Przestala juz szarpac kilka razy podczas hamwania lecz zostalo jedno wieksze.. Kiedy hamuje lewa noga a prawa minimalnie przytrzymmuje gaz to szarpniecia nie ma.. albo jak hamuje i przed zahamowaniem do zera popuszczam hamulec i bardzo delikatnie wyhamowuje do zera to rowniez szarpniecia nie ma..
Ostatnio edytowane przez charzun ; 03-12-2015 o 09:13
olejowo silnik szczelny? U mnie to było powodem,ale wpływ może mieć też na to odma
Olejowo tzn?
czy nie masz żadnych wycieków, może wtedy łapać lewe powietrze
Jezeli bedzie wyciek pod pokrywa zaworow to bedzie mialo to wplyw na prace silnika?
U mnie wyciekow jako takich nie ma nigdzie jedynie leciutko sie poci wlasnie pod jedna pokrywa zaworow.
Kurde,nie masz kolego szczęścia do tych obrotów w bmw :-)