zwrotnice??? a co ci sie stalo??
ps wyswietlacz OK? od klimy?
zwrotnice??? a co ci sie stalo??
ps wyswietlacz OK? od klimy?
ja tylko zaproponowalem..zreszta nic specialnego nie zorganizowalem..to taki spot kameralny powiedzialbym..fakt faktem ze zadko ostatnio bywam w kraju wiec moglibysmy to jakos wykorzystac wlasnie w postaci spotu.. ;)
amorki chciałem wymienić - zajechałem do roboty bo sruby w zwrotnicy niemogłem szarpnąć ... już fajnie szła z radkiem gadałem ,że zaraz zmykam i w tej samej chwili tylko łepek od sruby spadł na ziemie a my wielkie oczy zrobiliśmy ....
na poluzowanych 2 amorkach zajechałem na zascianki i tam bunia stoi w krzakach i czekam na wolny podnośnik i palnik u kumpla i w okolicach wtorku zacznę walkę
a co do wyswietlacza to świeci - ale nadal ponad normę i bedzie trzeba go chyba jakoś znowu podłubać
nieśmiej się jak do pracy oplem przyjade :)
wiem co jest z wyswietlaczem, tam miales cos w plytce lutowane i trzeba poluzowac 2 wewnetrze wkrety, wpadniesz do mnie na piwo to zrobimy,
Nie zapomniejcie o jakiejs fotorelacji z Wawy !
My w Strzegomiu tez sie postaramy - moza uda nam sie Pudziana na fotke namowic !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Tutaj wiecej szczegolow:
LINK
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
fotorelacja obowiazkowa ;)
panowie termin sie zbliza a ja mniej wiecej musze cos wiedziec gdzie sie spotkamy...
na poczatek proponuje spotkanie w tak zwanym CSW tzn wjazd od ulicy belwederskiej przy restauracji "na rozdrozu" wjezdzamy tak jak do parku lazienkowskiego ale za chwile za restauracja skrecamy pdo gorke i w prawo...tam jest taki palac..muzeum czy cos tam..mysle ze dobra pora to bedzie 16:00 potem jesli dojdziemy do wniosku ze juz jestesmy wszyscy to proponuje przejazd ulicami warszawy "lans" potem uzgodnimy co dalej,czy jedzenie,piwo czy dupy :P
ponizej prosze sie wpisywac kto jest chetny
1. 7ka