Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 49

Wątek: 4*4 jako 4 auto w garażu

Vip Vip Awatar kruger32
    BMW
    BMW e38 750 il audi a8 d3 4.2tdi exlusive
    Cytat Zamieszczone przez prezE32s Zobacz posta
    A dlaczego? Jak jest normalnie serwisowane to długo pochula! Dużo mam znajomych z 3.0 i raczej nikt nie narzeka. Mi też wiele osób odradzało 5.0 V10 TDi a byłem bardzo zadowolony :)
    jak pisałem auta w tym budżecie mają min150/200tkm i kosztownych jednostek diesla radzono mi unikać a ile w tym prawdy ile mitu nie mam pojęcia

1 Miejsce
    w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38

3 Miejsce
    w
    konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    Może Jeep Grand Cherokee WJ?

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    No to Touareg 4.2 bena plus gaz, super auto :)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Kup Pajero Sławek. Mój brat jaki mieszka w Wiśle , ma juz drugie i daje radę ,a naprawdę mieszka w górach nie jak Ty

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Użytkuję XC90 2.4 d5 drugi rok fajne autko, gdybyś chciał pooglądać przejechać się to można jakiś spocik ogarnąć. Aktualnie wystawiłem na sprzedaż bo mam na oku jeden z twoich typów a mianowicie infiniti fx tu masz link do mojej aukcji http://allegro.pl/volvo-xc90-100-bez...796767056.html a tam link na forum, zarejestruj się i poczytaj mój temat prezentacji :)

Vip Vip Awatar kruger32
    BMW
    BMW e38 750 il audi a8 d3 4.2tdi exlusive
    Cytat Zamieszczone przez lockbud Zobacz posta
    Użytkuję XC90 2.4 d5 drugi rok fajne autko, gdybyś chciał pooglądać przejechać się to można jakiś spocik ogarnąć. Aktualnie wystawiłem na sprzedaż bo mam na oku jeden z twoich typów a mianowicie infiniti fx tu masz link do mojej aukcji http://allegro.pl/volvo-xc90-100-bez...796767056.html a tam link na forum, zarejestruj się i poczytaj mój temat prezentacji :)
    o wreszcie jakieś konkrety w sumie to właśnie xc90 lub infinity fx35 chodzą mi po głowie volvo dużo tańsze serwis i części bardziej przystępne .Powiedz mi coś o xc90 są rzeczy na które szczególnie trzeba zwrócić uwagę czy jak w innych modelach są wersje w zależności od wyposażenia i ew.które są bogatymi opcjami .na pewno chce jasne środki bananowe lub koniakowe odcienie w skórze , jak elastyczność i awaryjność jednostek 2.4 d5 i ew.które opcje mocy najlepsze

1 Miejsce
    w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38

3 Miejsce
    w
    konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015

Vip Vip Awatar epul
    BMW
    e32 740i 93'
    Blog
    14
    A może Range Rover VOGUE silnik nie powala bo 3.0 diesel BMW ale pneumatyka i fajny angielski styl. Też się aktualnie za takim rozglądam. Lub LR Disco III . Ja bym coś w to celował.

Jak German to Anna.

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Cytat Zamieszczone przez kruger32 Zobacz posta
    o wreszcie jakieś konkrety w sumie to właśnie xc90 lub infinity fx35 chodzą mi po głowie volvo dużo tańsze serwis i części bardziej przystępne .Powiedz mi coś o xc90 są rzeczy na które szczególnie trzeba zwrócić uwagę czy jak w innych modelach są wersje w zależności od wyposażenia i ew.które są bogatymi opcjami .na pewno chce jasne środki bananowe lub koniakowe odcienie w skórze , jak elastyczność i awaryjność jednostek 2.4 d5 i ew.które opcje mocy najlepsze

Ogólnie auto bardzo fajne, duże i bardzo pojemne, uwagę trzeba zwrócić na napędy które czasem lubią nie działać :) a jest sporo rzeczy które tym sterują, jest kilka rzeczy z elektroniki choć model przed liftowy jest mniej awaryjny (chodzi o typowe usterki które się zdarzają). Silnik 163km nie ma jeszcze dpf spokojnie możesz czipować na 200km 500nm i spokojnie wytrzyma, jest to lepszy wybór od poliftowego 186km już z dpf, trochę awaryjne są automaty tzn sterowania, jeżeli ktoś nie wymienial oleju to zawory się zasyfiają i szarpią bo same tarczki i reszta nie do zajechania ( filtr jest wymieniany tylko przy remoncie bo jest nie dostępny bez rozpołowienia skrzyni). Wyposażenie executive jest jedno z bogatszych a koniakowe skóry są dość rzadkie, beżowe jest spory wybór, no i moim zdaniem amerykańców omijać szerokim łukiem. Aaaa no i audio, premium sound system naprawdę daje frajdę jeżeli się zdecydujesz to szukaj tylko z tym zestawem.
    Ostatnio edytowane przez lockbud ; 23-11-2015 o 20:59

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak

rozważ toyotę land cruiser...model 2002-2009 wygląda w miarę świeżo i nie kosztuje wiele $$$.
    moim zdaniem auto nie do zdarcia...jeździlem najnowszym v8, ale też starszą wersją...szczerze polecam

pzdr

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Czyli z Cayene jesteście zadowoleni a 4.5 turbo? Ja napaliłem się na ten silnik w czarnej karoseri cayene Cena i wygląd tego wozu są super tylko żeby to było wykonane dobrze bo z porshe zawiele wspulnego chyba to nie ma bardziej q7 i tuareg? doczytałem: Niestety to nie udany silnik wydając jak dla mnie spore pieniądze chciałbym mieć z wozu pożytek a nie uganiać się z remontem.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 24-11-2015 o 21:59