1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Może Jeep Grand Cherokee WJ?
No to Touareg 4.2 bena plus gaz, super auto :)
Kup Pajero Sławek. Mój brat jaki mieszka w Wiśle , ma juz drugie i daje radę ,a naprawdę mieszka w górach nie jak Ty![]()
Użytkuję XC90 2.4 d5 drugi rok fajne autko, gdybyś chciał pooglądać przejechać się to można jakiś spocik ogarnąć. Aktualnie wystawiłem na sprzedaż bo mam na oku jeden z twoich typów a mianowicie infiniti fx tu masz link do mojej aukcji http://allegro.pl/volvo-xc90-100-bez...796767056.html a tam link na forum, zarejestruj się i poczytaj mój temat prezentacji :)
o wreszcie jakieś konkrety w sumie to właśnie xc90 lub infinity fx35 chodzą mi po głowie volvo dużo tańsze serwis i części bardziej przystępne .Powiedz mi coś o xc90 są rzeczy na które szczególnie trzeba zwrócić uwagę czy jak w innych modelach są wersje w zależności od wyposażenia i ew.które są bogatymi opcjami .na pewno chce jasne środki bananowe lub koniakowe odcienie w skórze , jak elastyczność i awaryjność jednostek 2.4 d5 i ew.które opcje mocy najlepsze
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
A może Range Rover VOGUE silnik nie powala bo 3.0 diesel BMW ale pneumatyka i fajny angielski styl. Też się aktualnie za takim rozglądam. Lub LR Disco III . Ja bym coś w to celował.
Jak German to Anna.
Ogólnie auto bardzo fajne, duże i bardzo pojemne, uwagę trzeba zwrócić na napędy które czasem lubią nie działać :) a jest sporo rzeczy które tym sterują, jest kilka rzeczy z elektroniki choć model przed liftowy jest mniej awaryjny (chodzi o typowe usterki które się zdarzają). Silnik 163km nie ma jeszcze dpf spokojnie możesz czipować na 200km 500nm i spokojnie wytrzyma, jest to lepszy wybór od poliftowego 186km już z dpf, trochę awaryjne są automaty tzn sterowania, jeżeli ktoś nie wymienial oleju to zawory się zasyfiają i szarpią bo same tarczki i reszta nie do zajechania ( filtr jest wymieniany tylko przy remoncie bo jest nie dostępny bez rozpołowienia skrzyni). Wyposażenie executive jest jedno z bogatszych a koniakowe skóry są dość rzadkie, beżowe jest spory wybór, no i moim zdaniem amerykańców omijać szerokim łukiem. Aaaa no i audio, premium sound system naprawdę daje frajdę jeżeli się zdecydujesz to szukaj tylko z tym zestawem.
Ostatnio edytowane przez lockbud ; 23-11-2015 o 20:59
rozważ toyotę land cruiser...model 2002-2009 wygląda w miarę świeżo i nie kosztuje wiele $$$.
moim zdaniem auto nie do zdarcia...jeździlem najnowszym v8, ale też starszą wersją...szczerze polecam
pzdr
Czyli z Cayene jesteście zadowoleni a 4.5 turbo? Ja napaliłem się na ten silnik w czarnej karoseri cayene Cena i wygląd tego wozu są super tylko żeby to było wykonane dobrze bo z porshe zawiele wspulnego chyba to nie ma bardziej q7 i tuareg? doczytałem: Niestety to nie udany silnik wydając jak dla mnie spore pieniądze chciałbym mieć z wozu pożytek a nie uganiać się z remontem.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 24-11-2015 o 21:59