-
Doświadczony Użytkownik
Ja zawsze wybieram najtańsze na allegro i prawie nigdy nie narzekałem. Ale chyba sobie przechwaliłem bo właśnie w zeszłym tygodniu dostałem moduł antenowy i zbiorniczek od jednego sprzedawcy i obie czesci uszkodzone. Wszystko po za allegro. Ale Wszystko uzgadniane było mailowo i wszystko mam na piśmie wraz z zapawnieniem, że prosi o zwrot w tym podaje adres i zapewnia że zwróci pieniądze. Jak nie to mam ubezpieczenie w DAS i jak co to niech się Oni tym zajmą- fakt 300zł nie majątek, ale też się trzeba napracować aby zarobić.
ManiacDrifting Części są tyle warto ile za nie chce ktoś zapłacić, zresztą jak z każdym towarem. Na allegro czasami jest drożej niżeli w ASO :) Ale czasami dużo taniej i czasami ratuje ono budżet. Trzeba po prostu siedzieć i szukać. A to że kolego taniej kupił auto nizeli potem sprzedał silnik to chyba dobrze !? PRzecież nie oszukał nikogo !? Co miał powiedzieć kupującemu "nie nie niech Pan mi nie płaci tak dużo, proszę daj Pan 100" ?! On też płaci zus, ogłoszenia, rachunki etc///
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 26-11-2015 o 22:03
Uprawnienia umieszczania postów