@ariel lusterka zostana te co sa czyli ori. Malowane w kolor. Faktycznie sa za bardzo ksztaltne ale cala magnuma jest taka kwadratowa :) mam manki tga i tgx i faktycznie lustra sa tam o wiele ladniejsze ale wszystko musi pasowac do calosci.
Co do orurowania na dachu to czekam na blende i wtedy bede modzil na dachu rurke. Natomiast wlasnie robi sie rura pod przedni zderzak. Auto bedzie wygladalo troche nizej a na rurce beda obrysy.
@impex dzisiaj posprzatam srodek po bebeszeniu pod instalacje ledow i pstrykne fote.
@fubu wiem ze to najgorszy ciagnik zeby sensownie go zrobic ale tym bardziej mnie to kreci :) mam scanie fajnie zrobiona ale takich jest mnustwo na drogach.
Co do prowadzenia to masz racje. Kabina pomimo tego ze wg danych ma mniej powierzchni w srodku niz np daf sprawia wrazenie ogromnej i bardziej przestronnej. W dxi wyeliminowani nadmierne wychylanie kabiny a fakt ze kabina kierowcy jest calkiem oddzielona od komory silnika sprawia ze jezdzi sie calkiem fajnie.
Moje pierwsze auto jakie mialem to magnum e-tech 440KM 2001r. Teraz ma milnion osiemset tys przebiegu i moze dlatego mam taki sentyment to tej marki.
@jareczek ledy czerwone z tylu juz sa w przygotowaniu. To jest opcja obowiazkowa. Nad przodem z ledow musze pomyslec zeby nie spitolic.
kangura chcialbym bardzo ale nie wiem czy kasy styknie. Najbardziej ppdoba mi sie taki na pol pomalowany pod kolor. Dobry kangur to koszt 8tys zl.
felgi beda pomalowane i zalozone kolpaki przod i tyl. Dopuki nie nazbieram na felgi w niklu.
Pzdr.