K o s a :-)
Resoraki fajna rzecz, przynajmniej wg mojego potomka.
A z nim nie chcę polemizować w tych kwestiach. Ma ich więcej i większe doświadczenie w temacie. ;)
Dzuda, dzięki,
ale na razie to nie k o s a tylko k o z a. :D
Do tego typowo w hamerykańskim stylu. Kanapowiec gibający się na każdą stronę.
Stąd plany nowych amorów i sprężyn, które posadzą ją na odpowiednim poziomie.
Po E9 to mój ulubiony model BMW, szczerze zazdroszczę. Wersja juesej w tym kolorze robi mi z głowy bałagan jak 3 dniowy melanż :D
Chuchaj dmuchaj i radości z jazdy życzę, banana na twarzy masz pewnie za każdym razem jak garaż otwierasz :) Jak ją posadzisz niżej do pełni szczęścia będzie tylko RS'ów brakowało.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 22-11-2015 o 19:14
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Auta gratuluję i zazdroszczę, jak pewnie każdy na tym Forum i nie tylko.
Jednak jedno pytanie mnie nurtuje:
Starasz się nie zauważać tych zderzaków, czy masz takie zboczenie że Ci się to podoba? ;)
Rozumiem, że montaż Europejskich nie wchodzi w grę, choćby ze względu na odejście od oryginału.
Amerykanie wiele pięknych samochodów w ten sposób okaleczyli :)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Piękny wóz! Tylko pogratulować pasji, wytrwałości i oczywiście żony :)
Tak patrzę i podziwiam
Wstawiaj jak najwięcej fot z prac- bo miło i z ciekawością się ogląda.
Podzielę zdania kolegów z forum - piękność Kolor czerwień idealnie mi pasuje do tego Auta.
Autko jak marzenie- także w mojej głowie w kolejece zaraz po Mojej Charlotte e38.:D
Piękne piękne..Jako że temat modów jest u mnie dość mocny w szczególności zalecam .3 rzeczy
1- Detaling począwszy od lakieru po diabelskie pierdołki chromy itd
2.Koło - Piękna 18/19 Typ szprychy BBS Coś kultowego do tego modelu
3.Z racji maniactwa LOWjazdy - brzydko mówiać ale pieszczotliwie - na glebę dziw***e niżej :D hahaha tak z 4 cm zrobi robotę :D
Piękne autko zazdroszczę i niech Ci jeździ i daje uśmiech bo jest na czym oko zawiesić
Zderzaki USA to rzeczywiście trochę strzał w kolano, ale ich nie widać kiedy siedzę w środku
e28 ze zderzakami USA to dopiero pokraka.
Od ori nie chcę za bardzo odchodzić co nie znaczy, że europejski zderzak-kit nie może być w pogotowiu.
Wszystko jednak w swoim czasie. Są sprawy pilne i pilniejsze.
Auto będzie u mnie pewnie trochę czasu i muszę stopniować sobie przyjemność dłubania przy nim.
Detailingi, koła, gleba z pewnością będą w odpowiednim czasie. Z tym, że co do np. rozmiaru kół to 19 stanowczo NIE, 18" to maks jak dla mnie, a i tak pewnie skończę na 17".
RSy mogłyby być, nie pogniewałbym się, ale bez dwóch nerek ciężko funkcjonować :D
Jeszcze raz dzięki za dobre słowa i będę uaktualniał w miarę postępów.