panowie prosze o ocene warto ? z vinu sie zgadza jakos w miare wyglada
http://olx.pl/oferta/bmw-e32-735i-ma...tml#4b04549b36
panowie prosze o ocene warto ? z vinu sie zgadza jakos w miare wyglada
http://olx.pl/oferta/bmw-e32-735i-ma...tml#4b04549b36
Na zdjęciu widać, że siedzenia są strasznie zmęczone, rozdarty boczek > realny przebieg to taki, który pomnożysz widoczny na ogłoszeniu razy 3, nie wygląda zbyt ciekawie, listwy drzwi dolne są w ogóle? Szału nie robi.... Twój wybór ale myślę, że w tej cenie można znaleźć coś ciekawszego
Zdjęcia kiepskie, ale z VINem się zgadza. Sportsitze są, kiera M II jest, Shadow-line też... Jeśli buda nie jest przeżarta to ponegocjuj do 6.000 - 6.500 i bierz, bo to będzie fajna baza do odbudowy fajnego klasyka po VINie.
ultra śmieć.
" stan bdb..." Tu protestuje!
Nie wiem kiedy ludzie pogodzą się z faktem że za takie pieniądze nie kupi się e32 która nadaje się do jazdy.
popieram .. niewiem jaki to odsetek ceny nowego e32 jak wychodziło z salonu . Z ciekawości zapytam ile np kosztowało nowe e32 ?? bo e38 mniej weicej wiem . Ile jest wystawionych slicznotek do np 5-6 tys zdjęcia nawet ladne po aukcjach ale czar pryska jezeli ktoś pofatyguję się przejedzie zobaczy wiele aut nie jest sprawnych nawet czasem z podwórka strach wyjechać te auta już nie bedą tańsze tu mowa o jakimś noramlnym prostym aucie zfajnym silnikiem i w miarę ladnym środkiem
kupiłem za połowę ceny tej z ogłoszenia i oprócz mojej głupoty z wyborem firmy paska klinowego samochód jezdzi prosto hamuje itd i nie boję się do niego wsiąść i pojechać w daleką trasę:) A co do blachy niech się wypowiedzą osoby które ją widziały na żywo (chodzi mi o stan blacharki nie lakieru) ps klima nawet działa
pzdr
takie rzeczy jak fotele to pikus tapicer wymieni skore pomaluje i beda jak nowe bardziej mnie buda interesuje czy niepognita nie pordzewiala ,pogladalem tyle gruzu ze dramat,wiadpmo lakier polerka albo malowanie ale podoba mi sie schadow i kolor i ze to jest 735i w manualu mialem taka kiedys i zaluje ze sprzedalem bledy mlodosci :( zobaczymy niby fan bmw itp ale auto widac zmeczone brudne zaniedbane
To prawda ale czasem mozna cos wyrwac tanio to jest polska dla zwyklego polaczka tob2tony zlomu