Witam Was serdecznie,
w imieniu klubu BMW Klub Warszawa chciałem Was zaprosić na 4 rocznicę założenia BKW.
Wszelkie info podaje poniżej:
Impreza odbędzie się 12 grudnia 2015, start o godzinie 20.00 w Club 70 (ul. Waliców 9).
Zapowiada się gruba impreza na wysokim poziomie. Zaprosiliśmy na nią sporo gości, więc warto żebyście padli na na naszą imprezę :)
Oto szczegóły:
- Impreza jest zamknięta. Tylko dla BKW i naszych Gości. Jeśli chcecie kogoś zaprosić, bierzecie za niego pełną odpowiedzialność - zgodnie z regulaminem imprezy.
Mamy wynajętą salę na ok. 90 osób. Wstęp będą mieć ludzie tylko z opaskami.
Udział w imprezie jest płatny i wynosi 35zł â skarbnikiem jest Ewelina z BKW.
Wpłaty można dokonywać przelewem na rachunek podany na końcu posta.
W ramach opłaty jest wstęp do klubu (z opaskami bez selekcji), catering tj. przekąski, kanapki, tortille i sushi oraz tort by Strzała - klubowa Cukiernia Strzałkowski
Będą też zniżki na alkohol, który kupujemy we własnym zakresie - drink by BKW tylko 8 zł
Jest to klub, więc alkoholu z zewnątrz nie wnosimy!!!
- udział w imprezie zgłaszamy tutaj oraz można napisać że się wpłaciło przelew a ja potwierdzę â dead line do 7 grudnia!!!
Po tym terminie osoby, które nie wpłacą pieniędzy nie dostaną się na imprezę do sali BKW.
zapraszamy gości z zaprzyjaźnionych klubów: Torunia, Płocka, Otwocka, . Jesteśmy gospodarzami, więc zatroszczymy się żebyście czuli się u nas dobrze (%%%%) i wyjechali stąd z pozytywnymi wspomnieniami. :)
dla przyjezdnych gości mamy zarezerwowane miejscówki w hotelach w okolicy Okęcia (szczegółowe informacje u mnie (priv). Jest 25 miejsc w cenie około 45zł/os, oraz 10 pokoi dwuosobowych w cenie 140zł za pokój.
udało nam się nawiązać współpracę z Clubem 70. To pierwsza i mamy nadzieję nie ostatnia impreza w tym miejscu. My sprawdzamy ich a oni nas, więc postarajmy się zrobić pozytywne wrażenie.
Cały klub poza naszą salą jest ogólnodostępny, więc osoby "bez opasek" mogą przyjść do klubu jako zwykli goście C70 i bawić się z nami na parkiecie (bez prawa wstępu do sali BKW)
Nr. Konta do wpłat:
Ewelina Frąckiewicz
57116022020000000185274240
W tytule: nick: imiona i nazwiska
Jeśli coś jest nie jasne, proszę o kontakt na priv.
Jeśli ktoś z adminów możę, to proszę o powiększeni zdjęcia, nie wiem jak to zrobić.
Pozdrawiam
Danand1
BKW