Witam
Postanowi³em siê wreszcie zalogowaæ i znów wróciæ do czynnego bycia zadowolonym u¿ytkownikiem E38. Wróciæ, bo muszê przyznaæ ¿e przez ostatnie lata trochê swoja bawarkê zaniedba³em ale sama jest sobie winna! Nie mo¿e byæ tak ¿e ja chucham i dmucham, latam po najlepszych samochodowych SPA w regionie a tej co rusz co¶ nie pasuje i odmawia wspó³pracy, W zwi±zku z czym powiedzia³em DO¦Æ i ostatnie dwa lata przele¿a³a od³ogiem na parkingu odpalana tylko raz na tydzieñ na krótki spacer a sam zwróci³em siê w stronê Mercedesa. Jednak po d³u¿szym czasie brakuje mi siódemki z tym ¿e moja jest ju¿ nie do odratowania i bêdê poszukiwa³ nowej. W czym mam nadzieje mi pomo¿ecie. Reanimacja mojej furki poch³onê³a znacznie wiêcej kasy ni¿ warto¶æ auta a i niestety jacy¶ debile wracaj±cy z imprezki zrobili sobie z jej dachu trampoline. Policja porobi³a zdjêcia ale gnoi oczywi¶cie nie znalaz³a. Polecany blacharz tak piêknie naprawi³ dach ¿e po roku na dachu pojawi³y siê cudowne pêkniêcia i szczerze nie mam ochoty na dalsze wk³adanie w ni± kasy.
No nic. Nie bêdê siê wiêcej na dzieñ dobry rozpisywa³ i was zanudza³. Mi³o by³o siê przywitaæ. Pozdrawiam wszystkich maniaków siódemek.

Odpowiedz z cytatem