Poka¿ wyniki od 1 do 8 z 8

W±tek: Wreszcie w gronie mi³o¶ników siódemek.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2015
    BMW
    e38
    Sk±d
    Toruñ

Post Wreszcie w gronie mi³o¶ników siódemek.

Witam

Postanowi³em siê wreszcie zalogowaæ i znów wróciæ do czynnego bycia zadowolonym u¿ytkownikiem E38. Wróciæ, bo muszê przyznaæ ¿e przez ostatnie lata trochê swoja bawarkê zaniedba³em ale sama jest sobie winna! Nie mo¿e byæ tak ¿e ja chucham i dmucham, latam po najlepszych samochodowych SPA w regionie a tej co rusz co¶ nie pasuje i odmawia wspó³pracy, W zwi±zku z czym powiedzia³em DO¦Æ i ostatnie dwa lata przele¿a³a od³ogiem na parkingu odpalana tylko raz na tydzieñ na krótki spacer a sam zwróci³em siê w stronê Mercedesa. Jednak po d³u¿szym czasie brakuje mi siódemki z tym ¿e moja jest ju¿ nie do odratowania i bêdê poszukiwa³ nowej. W czym mam nadzieje mi pomo¿ecie. Reanimacja mojej furki poch³onê³a znacznie wiêcej kasy ni¿ warto¶æ auta a i niestety jacy¶ debile wracaj±cy z imprezki zrobili sobie z jej dachu trampoline. Policja porobi³a zdjêcia ale gnoi oczywi¶cie nie znalaz³a. Polecany blacharz tak piêknie naprawi³ dach ¿e po roku na dachu pojawi³y siê cudowne pêkniêcia i szczerze nie mam ochoty na dalsze wk³adanie w ni± kasy.

No nic. Nie bêdê siê wiêcej na dzieñ dobry rozpisywa³ i was zanudza³. Mi³o by³o siê przywitaæ. Pozdrawiam wszystkich maniaków siódemek.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2014
    BMW
    BMW X3
    Sk±d
    Trójmiasto
    Witam i ja :-)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar darekbb
    Do³±czy³
    Apr 2015
    BMW
    E38 730iA 1995
    Sk±d
    Czechowice-Dziedzice
    Witaj smutna historia ale mam nadzieje ze znajdziesz kolejn± :) u mnie z kolei w mie¶cie grasuje podpalacz aut, dzi¶ po raz trzeci zaatakowa³ sp³onê³o juz 8 czy 9 aut ³±cznie. Mam nadzieje ze gnoja szybko znajd±... co ciekawe podpala auta zawsze w tym samym rejonie
    Ostatnio edytowane przez darekbb ; 12-11-2015 o 20:37

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2015
    BMW
    e38
    Sk±d
    Toruñ
    No niestety
    Jak na z³o¶æ ca³a historia wydarzy³a siê podczas zlotu rodzinnego. Jacy¶ idioci wracali noc± i postanowili pobawiæ siê samochodami zaparkowanymi na osiedlu. Mi zdemolowali dach i przedni± szybê a ojcu w w140 (który by³ naprawdê w kolekcjonerskim stanie) wgnietli drzwi i b³otnik. Najgorzej wygl±da³ zaparkowany obok Matiz. Oberwa³ jeszcze nowiutki lancer. Najbardziej ¿al mi by³o baki z matiza bo okaza³o siê ¿e to samotna matka i nie ma pieniêdzy na inny samochód a ten by³ jej cholernie potrzebny.
    Szkoda gadaæ

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2014
    BMW
    E65 3.0D
    Sk±d
    Barlinek
    Witam. U mnie w sobote tez zawsze komus moja 7er sie nie podoba ale zlapalem raz jednego i wytlumaczylem mu ze tak nie ladnie jest robic. Chyba zrozumial bo jest znacznie lepiej.
    Niestety jest jak jest...
    Pozdro.

ULA Vip Awatar tequila1909
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sk±d
    Jura KC
    Witam na forum

Cytat Zamieszczone przez Czysta07 Zobacz posta
    Mi zdemolowali dach i przedni± szybê a ojcu w w140 (który by³ naprawdê w kolekcjonerskim stanie)
    Kto trzyma taki egzemplarz pod blokiem ?? Chyba, ¿e to taki 'kolekcjonerski' okaz jak wiêkszo¶æ w og³oszeniach ...
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2015
    BMW
    e38
    Sk±d
    Toruñ
    Powtórzê ¿e by³ to zjazd rodzinny. Ja, ojciec i brat zostawili¶my samochody pod blokiem w wydawa³oby siê spokojnej okolicy. Dali¶my dupy bo przyjecha³ kuzyn z wujkiem i zabrali nas w inne miejsce ¿eby pokazaæ jak wygl±da dom po przebudowie (bo remont to za ma³o) wiêc co siê sta³o dowiedzieli¶my siê dopiero nazajutrz. Z ca³ej trójki tylko samochód brata nie ucierpia³. Natomiast co do Mercedesa to jest on z 94r a w rêkach ojca jest od 97. Ojciec jest drugim w³a¶cicielem. Samochód na bie¿±co serwisowany i ca³y czas gara¿owany wiêc TAK by³ w stanie idealnym.

Podobne w±tki

1. [E65/66] Witam wreszcie z seri± 7
    Przez Królik w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 12-11-2014, 20:06
  2. [E38] Siema fanom siódemek !
    Przez kamil_gwo w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 16-11-2011, 21:57
  3. (38) Witam mi³o¶ników siódemek!
    Przez kavsky w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 19
    Ostatni post / autor: 07-11-2010, 11:26
  4. wreszcie cos o sporcie ;)
    Przez Szwed w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 03-01-2009, 04:17
  5. Pobli¿e siódemek...
    Przez raven w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 13-08-2007, 03:29

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów