Wrzuć tutaj kilka zdjęć tego samochodu zobaczymy jak to wygląda
Wrzuć tutaj kilka zdjęć tego samochodu zobaczymy jak to wygląda
Mam M62 spalanie srednie 15l. Jezdze codziennie i to nie malo. Przy 319tys mialem ogarniety rozrzad ale nic sie nie dzialo. Polecam ten silnik bo u mnie lekko nie ma a nigdy mnie nie zawiodla.
Pzdr.
No to spalanie wiem już jakie jest, i teraz inna sprawa bo dużo osób mówi mi aby gość mi dopłacił przynajmniej 2 tys złotych z racji tego że mam auto z 2002 roku, a 7mka jest z 1994r , wiem że 3jka to nie 7mka ale roczniki odbiegają sporo od siebie i kij wie ile taka 7mka pojeździ może jeździć lata a może się rozkraczyć po 2 miesiącach , co myślicie o tym Moja E46 kosztowała mnie 18 tyś w maju tego roku. Auto igła lakier fabryczny. Nie wiem czy gość będzie chciał na to pójść, ale olej do wymiany to już na dzień dobry koszt filtry, ja u siebie jestem świeżo miesiąc temu po wymianie wszelakich filtrów olejów itp. Myślę że coś powinien mi jednak dopłacić, bo E46 sprzeda bardzo szybko 7mka mu stoi już chwile z racji tego że no niestety dużo osób nie lubi samochodów w automacie a dwa ze niestety silnik 4.0 .
Mam ten sam rocznik z tym silnikiem. Jeżdżę trochę po mieście i krótkie trasy Rybnik - Kielce - Rybnik. Nie szaleję - autostrada 140, reszta normalnie jak ruch pozwala. Spalanie na kompie 10,7 - 10,9.
Czytaj uważnie. Napisałem, że nie szaleję. Do szaleństw kupuje się japońskie szlifierki. Nie robi mnie w balona, bo wiem ile tankuję. Jestem zawodowym kierowcą, więc trochę się na jeżdżeniu znam :)