.
W parach czyli po dwie - para przód para tył :D? Albo obie naraz albo osobno tak !? :)
Tak czy siak zbędna dyskusja, ktoś akurat miał przednie białe moze do kupienia lub jakakolwiek inna historyjka jaką sobie wymyślicie i sobie założył. K..a i po temacie, a nie k...a rozkmina tematu jprdl jeden ch.. :D :D :) Sie zdenerwowałem no.
Dokładnie na razie koniec spekulacji dopiero sobota najbliższy termin kiedy mogę obejrzeć auto.
Zbliża się sobota więc mam pytanko, jaką skrzynie ma 730d ZF czy GM ? Drugie pytanie jak na szybko sprawdzić taką skrzynię rozumiem, zero szarpania, kangurków i żeby nie przeciągała przy zmianach.
Na 100% ZF, co do sprawdzenia to do tego co napisałeś sprawdź czy podczas jazdy ze stałą prędkością utrzymuje równo obroty
W ogóle w 7-kach były tylko ZF-y
Także na parkingu powrzucaj sobie biegi z P na D na R i czy przy wrzucaniu wstecznego nic się nie dzieje nie szapie trzęsie cos nie słychać kolega kupił kiedyś nie zwracając uwagi a p roku był do wymiany kosz .. jak ja kupiłem swoją miałem delikatne drgania przy wrzucaniu na R zaryzykowałem i tylko miałem poduchę skrzyni do wymiany zmieniłem ole całkiem nie dawno i zauważyłem łagodniejsze zmiany , mniejszy opór przy wrzucaniu biegów
Po roku to chyba nie tak źle :D ?