Mega :shock:
Mega :shock:
Totalny wypas!
Muszę dokładnie obadać Twoją furkę w realu przy jakiejś okazji...![]()
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Gratuluje wodzu zakupu - teraz to na 100% musisz być na zlocie bo tą skurkę to ja chcę pomacać :)
Gratuluje miód malina :)
Szok... mega fura... te skóry, te felgi, ten kolor, tyle przycisków na panelu... naprawdę SUPER!!
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Witaj, szczęśliwcu!!! Piękna bestyja.
I stalo sie w koncu znalazlem moje wymarzone Styling 37 w rozmiarze do e38, dlugo sie nie zastanawialem i kupilem :hyhy: fotki na szybko autko brudne ale nie o to chodzi chcialem Wam pokazac moj nowy nabytek. Jestem zachwycony zawsze uwazalem ze te felgi sa piekne i dzis sie utwierdzilem w tym przekonaniu, a jezdzi sie fantastycznie w porownaniu do 19" przypomnialy mi sie dobre czasy jak na 16" smigalem w e39 :D
P.S. jakby ktos byl zainteresowany to Styling 95 sa na sprzedaz.
Spoko, fajnie że masz to co chcesz. A jaki to rozmiar teraz? 18-ki?
Kurde, szkoda że nie wiedzialem że szukasz... Może byśmy się dogadali z obopólną korzyścią ;D
PS. bardzo spodobały mi się ostatnio te pomarańczowe kierunki (poważnie!). Taki JDM-owy smaczek, białymi felgami byłoby superChoć pewnie mało kto podzieli moje zdanie ;D
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Witam tak wogóle :D
no moim zdaniem 19" lepiej się prezentowało. No ale Twoje auto i ważne by Tobie się podobało.
Co do pomarańczków to chyba kolega Krzysiek 7ka rozpoczął ten trend na forum. Mają coś w sobie te pomarańcze, mają...