Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 13

W±tek: Hak holowniczy

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008

Hak holowniczy

witam,
    potrzebuje czasem przewiesc motocykl i mysle nad zalozeniem haka. teraz pytanie, czy mozna zrobic tak zeby nie bylo go widac po zdjeciu kuli? jezdzi ktos z hakiem? jakie firmy polecacie? fotki mile widziane. pozdrawiam

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2008
    BMW
    725 TDS
    Sk±d
    wielkopolska/ Okonek
    hej ja posiadam hak z firmy ze s³upska ( poszukaj kontaktu na necie ) jest on wprawdzie na sta³e tz. tak jest opisany ( mocowana g³ówka na 2 sruby ) ja go po prostu odkrecam jak jest mi zbedny i jest ok. zakupi³em zderzak z zaslepka ale kolega ma bez i tez spoko wyglada - koszt ok. 540 pln z przesy³ka
    jak chcesz typowo odpinany oryginalnie to kasa - ok. 1400-2000 pln. ( wiem bo tez chcia³em taki tylko ta kwota !!! )
    aha szuka³em z obcia¿eniem max. 2200 kg , bo wiem ze sa tansze ale maja mniejszy uciag
    Pozdrawiam - decyzja nalezy do ciebie
    ps. co do fotek to moze w pózniejszym terminie
    Syja14 :o)

To jesli idzie o nowe haki, ale moze poszukaj oryginalnego - uzywanego z wiazka, sterownikiem. Wiem ze uzywany nie jest jak nowy, ale moze Ci sie trafi akurat rozbita 7er i bedzie ze zderzakiem. Oryginal to oryginal. Ja mam z odkrecana kula,i powiem szczerze ze zdjalem dopiero na spot ;) - wczesniej mi sie nie chcialo

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    730d E66
    Sk±d
    Lidzbark
    Mam takie pytanko odnosnie haka,tez jestem zmuszony zalozyc,tylko chodzi mi oto jak bedzie on wygladal po demontazu kuli z fajk±,czy wogole trzeba ci±æ zderzak z zewn±trz.jak to bedzie wygladalo wizualnie.Hak bedzie mi potrzbny sporadycznie,a Wiecie ze jazda no stop z wywalon± faj± to porazka.
    Wiele serc jedno bicie - seria 7 ponad zycie!

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez remikm3bmw
    Wiecie ze jazda no stop z wywalon± faj± to porazka.

;D ;D ;D

To napewno ..... :hah:

W ori jest wyciêcie w zderzaku i za¶lepka do tego wiêc wygl±da dobrze ;)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    e 38 740
    Sk±d
    radom
    witam Jezeli chcesz kupic oryginalny hak to zaplacisz fortune zobacz na moje zdjecia ja mam chak za 450 zl i nietrszeba ciac zderzaka i kula jest odkrecana .Ja uzywam haka tylko w lato a oryginalny jest ciezko kupic.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    730d E66
    Sk±d
    Lidzbark
    By³bym wdziêczny jak by¶ pokaza³ mi jak ona z tylu wygl±da chodzi mi jak wyglada gniazdo... Dzis dzwonilem do nich zobacz http://www.allegro.pl/item553060036_..._38_ocynk.html

I wlasnie powiedzieli mi ze nie trzeba ci±æ zderzaka od zewnatrz tylko od wewnatrz,wszystko ok tylko chce widziec jak wygl±da te gniazdo jak by byl odpinany to by tego nie bylo no ale kasa troche duza bo okolo 1500PLN a na moje u¿ywanie od czasu do czasu to bez sensu...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    e 38 740
    Sk±d
    radom
    ten chak co ogladales to chyba ten sm co ja mam ,kliknij na zdjecia i zobacz ,niemam chwilowo lepszych fotek a jestem w anglii bez samochodu

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    730d E66
    Sk±d
    Lidzbark
    Dzieki Ci bardzo ten haczyk chodzi mi po glowie od kilu dni ale jestem zmuszony zalozyc lub sprzedac i kupic inny..chyba nie wyglada tak zle ze zdjetym,no ale jednak widac gniazdo..jeszcze raz dziêki..pozdrawiam

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2008
    BMW
    725 TDS
    Sk±d
    wielkopolska/ Okonek

hej

czesc kolego ja mam jak juz wczesniej pisa³em hak za ma³a kase ok. 500 pln z przesylka prosto od producenta ze S³upska. G³ówke haka po prostu odkrecam jak mi zbedny hak i chowam w kole zapasowym, a gniazdo mam schowane pod oryginalna oslonka w zderzaku która zakupilem na allegro od goscia który mia³ anglika na cze¶ci a tak wyglada bez haka (zdjecie aktualnie tylko takie -lepszego obecnie nie posiadam )

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c9053f0e3.html

ale decyzja nalezy do Ciebie ......?
    Pozdrawiam
    Syja14 :o)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •