Oliwa wymieniona czas operacji 40minut ... koszt operacji 480zl

wiec po przyjeździe poczekałem trochę 1h ! ok przyjęli mnie koleś mnie poinformował ze jeśli nie był wcześniej nigdy nie wymieniany olej to może po wymianie skrzynia pracować gorzej niż przed.... ok spuszczają olej olej czysty wyleciał , zleciało 5litrów wymienili filtr (na filtrze żadnych opiłków szlamu ) wymienili uszczelkę zalali olejem i weszło im 7litrow wiec 2litrow mi brakowało...(przez pocącą sie miskę)

wrażenia:
skrzynia płynniej zmienia biegi . świszczenie na postoju ustąpiło . podczas redukowania biegów (kick down) nie szarpie już

ogólnie: ZADOWOLONY

PS: mały mankament mnie zdenerwował, od tygodnia mam problem z czujnikiem abs (wilgoć weszła) i mi kontrola trakcji i abs nie działają .... ale z nienacka... na placu u mechaniorów lodowisko wiec jadę powoli.... celuje miedzy dwa auta na końcu miejsca gdzie mam zamiar zacumować stoi tabliczka parking na kątowniku 2cm x 2cm zbliżam sie wiec hamuje hamuje i jeb jak tytanik na dno bezwładnie abs padł i lecę w ten znaczek "P" z prędkością 2km/h jeb w niego tyl na tyle pchał na biegu ze obalilem cały znaczek a ze był z fundamentem to na robił szkód -> rejestracja pogięta (a ma tydzień) ramka połamana i pod ramka na zderzaku to mocowanie do rejestracji z jednej strony złamane ....ach małe szkody ale mnie zirytowały....Wysiadłem z auta i wyprostowałem znaczek "P" tak zeby nikt nie widział :P 8/

po'zdrówka