od kiedy to ty mój tata?? :D
weź no rozbierz ten swój alternator i potem gadaj... ;)
regulator i szczotki są osobno, przynajmniej w tym alternatorze, ja trszymałem taki 2 dni temu na stole... :x
od kiedy to ty mój tata?? :D
weź no rozbierz ten swój alternator i potem gadaj... ;)
regulator i szczotki są osobno, przynajmniej w tym alternatorze, ja trszymałem taki 2 dni temu na stole... :x
MiBell ma rację,wszystko jest razem,odkręcasz dwie śróbki i regulator ze szczotkami możesz wyjąć.Zobacz nr 15 i 17.
już wszystka ok aszczotki są z razem z regulatorem dokładnie tak jak nr 15
Pozwolilem sobie na zarcik w gwarze slaskiej ale widze ze poczucia humoru i rozeznania brak :DZamieszczone przez Flashpointman
Moze faktycznie nie rozbierales BMW heheheeZamieszczone przez Flashpointman
Oj chyba 2 do jednego :DZamieszczone przez micky1987
Ba nawet trzy :hah: :x :medit:Zamieszczone przez marek1132
pzdr
zrozumiałem żart kolego ;)
zrobię foty i będzie regulator osobno... aby udowodnić ci że jednak rozbierałem bmw... :D
*heh... mojego zartu to na pewno nie zrozumiałeś :P
w aucie faktycznie mógł być model alternatora z 5er...![]()
mozecie byś 100/1... ja rozbierałem w paru bmw alternator, nie we wszystkich, więc się zapędziłem trochę.
Nie widzialem innego regolatora od tego który jest na ETK a pare tez ich widzialem wiec z mila checia zobacze foty Twojego jak i calgo alternatora.
pzdr
http://bmwfans.info/original/E34/Lim...2/ill-12_0444/
proszę cię bardzo kolego. :D
A no kolega i sprawa sie wyjasnia ja widzialem tylko laternatory z 7 Ty jako przyklad dales alternator z E34.. moze tu przyczyna lezec ;)
A ten który masz rozebrany na stoliku to z 7 czy 5 wyciagnales?
ten model lata w e32... ale faktycznie go nie znalazłem na etk wiec wyglada na jakąś polską myśl technicznoprzystosowawczą... :D
taki miałem w dieslu porzednim dlatego szybko znalazłęm, i ostatnio taki sam rozbierałem z kolegą z e30, dlatego troche za szybko przyjąłem za dogmat, ze bmw mają tak wszystkie, za to sorry :]
Tez tak wlasnie pomyslalem ;)Zamieszczone przez Flashpointman
Dzieki za owocna dyskusje :D
pzdr