mechanicznie też szrot, problem z abs'em, luzy (zapewne) na drążku kierowniczym. sorry boss, ale jak jesteś taki mONdry, to przejedź się do tczewa, zrobisz jeszcze więcej kilometrów niż ja, zobaczysz jak wyglądają te Twoje "odpryski" na masce ;) i tak, zostałem wprowadzony w błąd choćby przez to, że mailowo byłem zapewniony, że nie ma ani grama rdzy. a drzwi (tylne sztuk 2) były całe pordzewiałe (co oczywiste w e38), z tym, że zamalowane. nie, że wyczyszczone, usunięte i zakonserwowane, tylko po polsku zrobione, byleby taniej. i nikt za 17k się nie spodziewa ideału, ale szukam jednak samochodu, który będzie warty tych 17 tys. ot co.
jeśli chociaż jedną osobę powstrzyma to przed pojechaniem, marnowaniem czasu, benzyny, nerwów, to nie widzę nic złego w tym, że napisałem. ale ok, powymądrzaj się jeszcze, bo na pewno wiesz lepiej po zdjęciach w jakim jest stanie ten samochód, niż ja, po obejrzeniu na żywo.
i tak JAK POWSZECHNIE WIADOMO, e38 to tyyyylko za 30tys, bo poniżej się nie da nic kupić