Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: 730d tczew

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Kamiloo_ Zobacz posta
    fakt można się wkurzyć jadąc tyle km i być oszukanym .... ale za te 16 tys też nie spodziewał bym sie jakiegoś dobrego auta ... za 3.0 D dobre 3.0 d na wypasie to trzeba szykować 20 tys .. chyba ze dać te 17 i zrobić pakiet startowy ale to ze 3tys co najmniej .... Ostrzeganie dobra sprawa ktoś nie pojedzie jak przeczyta ...
    Momencik ale przed czym ostrzegl?? przed dziura w siedzeniu?? o odpryskach na masce w prawie pelnoletnim gracie?? No dajcie spokoj...
    Kto o zdrowych zmyslach widzac na zdjeciach jakies szmaty polozone na skorze spodziewa sie tam idealu??

Rozumiem jakies wady techniczne tj. defekty skrzyni, silnika, rdza, wypadki i inne ale o tym nie ma nic tym "ostrzezeniu".

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kamiloo_
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Momencik ale przed czym ostrzegl?? przed dziura w siedzeniu?? o odpryskach na masce w prawie pelnoletnim gracie?? No dajcie spokoj...
    Kto o zdrowych zmyslach widzac na zdjeciach jakies szmaty polozone na skorze spodziewa sie tam idealu??

Rozumiem jakies wady techniczne tj. defekty skrzyni, silnika, rdza, wypadki i inne ale o tym nie ma nic tym "ostrzezeniu".

No przed czymś ostrzega bo ja osobiście nie kupiłbym takiego auta z takimi kondonami zamiast foteli w ogłoszeniu niby wszystko działa, oglądający juz wspominał ze jednak nie wszystko więc tu jest nie zgoda z opisem. .. ogólnie zapuszczone auto to nie dla mnie była też mowa o stanie blachy znam jeden przypadek samochodu za 15 tys który był dobry i technicznie ok i miał pewna historię. Sprzedającego poprostu cisnelo na sprzedaż
    Cytat Zamieszczone przez macix Zobacz posta
    cześć, pisze aby przestrzec Was przed tym samochodem: http://olx.pl/oferta/bmw-seria-7-bmw...tml#0d1eb42c51
    pojechałem ~320km z nadzieją powrotu nim, a tu dupa :v tak zaniedbanego egzemplarza to w życiu nie widziałem- dziura w fotelu kierowcy, lakier wyglądał jakby był po gradobiciu kamieniami, maska malowana kilka razy, problem z abs'em (możliwe, że czujnik), wnętrze do gruntownego prania/czyszczenia. w 2004 roku miał 185tys. km przebiegu, więc to 315 też średnio się zgadza. szkoda czasu i pieniędzy na ten samochód, może komuś przyda się ta informacja ;)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka