To co tu dyskutować panowieprasować białe koszule
szykować garnitury
:hah: :hah: :hah:
To co tu dyskutować panowieprasować białe koszule
szykować garnitury
:hah: :hah: :hah:
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Witaka panowie. Widzę że szykuje się niezły zlocik. Z chęcią bym z wami pojechał no ale nie mam czym :?Może złapie po drodze jakąś takśowkę :D
Jest taka opcja że i jak sie stawie w Toruniu, a jeszcze lepiej jak gdzieś w Swarożynie koło Tczewa przy autostradzie byśmy sie spotkali z tymi co lecą z 3-miasta .
Kto tam leci z tych stron ???
:papa: Witam kolegów ja również się pisz na majówkę co prawda jeszcze bez swojego auta ale będę zibenem z kumpla :)
Mam się z zamiarem na 7-eme
witam
jeśli się nic nie zmieni w pracy(na tą chwilę mam wolne :) ) to się piszę na wyjazd z wawy
patrz w lusterka, spójrz dwa razy, BMW jest wszędzie
Mariusz e38- Z tym wjazdem grupowym i z miejscami koło siebie ,dasz rade to ogarnąć czy trzeba sie gdzieś zgłosić ?
Ja będę leciał od strony Gdańska, nie wiem jeszcze ile chętnych będzie ale miejsce dobrze jak by było zarezerwowane :)
z tym wjazdem ... wlatujemy razem na plac , czy spotykamy sie już w środku?
dobrze było by sie spotkać przed wjazdem z wszystkim z różnych stron i wjechać hurtowo z pilotem ;)
lista:
1. Mariusze38
2. Mięsny730e38
3. Jack
4. e32maaaciek
5. czarek730
6. Neuf
7. Anatol
8. Easy
9. co arti
10. Flashpintman
11. remikm3bmw
12. Dzuda
13. Ramzes
14.Supermen (compact)
15.M.r.77.bmw
16.Pawka 84
17.Aruisz
18Spinacz -będziesz leciał z Gdańska ???
19.Fotomay (rozumiem że będziesz 7-ką z kolegą ?)
20.Seven ( ??? )
21.no i ja "Max" :)
Czekam na reszte gwardii z nad morza !!! z Wawy taki ładny skład a ja mam sam jechać :o ;) ;)
może i ja bym też pojechał :) z grupą z wawy jak coś, musze tylko zobaczyć czy będe miał wolne wtedy
Max jak bedziesz sam jechac z pomorza to dotelepiesz sie do warszawy i ruszysz z nami:)))
per aspera ad astra
Miałem pisać była lista jest rorpizdziaj :x ale max was wyręczył 8/
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Trzeba zrobić tak że by wjechać razem, bo raz że taniej, 2 że nie będzie cyrku z miejscami, a 3 że ten wspólny wjazd to ważna część programu :)
Tak więc jak będę jechał sam, czego oczywiście nie chce 8/wyjadę w stronę Wawy kawałek i spotkamy się w umówionym miejscu i dalej polecimy razem ok???????????? to chyba nie kłopot :) myślę że pozbieram z pomorza jeszcze ludzi bo siara że nikt sie jeszcze nie wpisał :(
i trzeba dopilnować tego miejsca na placu bo 20 aut to nie 2 , a stać trzeba ładnie razem :)na pełnym kocie ;)
zostaje ktoś tam na noc ????????? czytałem że jest pole namiotowe i hotel ale to pewnie też trzeba rezerwacje robić .
tym czasem...