Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: cztery sztuki

Zaawansowany Użytkownik Awatar Yacek
    BMW
    E38 730D 10/1999
    Hehe a wiec jednak trafilem w sedno.... Oszczedzasz na lpg aby wpakowac w serwis i zrobic na zlosc ministrowi finansow..... Sorry ale tego nawet Kukiz by nie wymyslil

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
    E38 730D 10/1999 ORIENTBLAU Niestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Yacek Zobacz posta
    Lepsze zadbane po 600 tys niz zagazowane po 200 tys,
    Nie dla każdego jak widzisz...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    Hehe a wiec jednak trafilem w sedno.... Oszczedzasz na lpg aby wpakowac w serwis i zrobic na zlosc ministrowi finansow..... Sorry ale tego nawet Kukiz by nie wymyslil

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
    Powiedz mi, czy twoje palce zanim coś wystukają na klawiaturze to konsultują to z mózgiem?
    Czy Twoim zdaniem auta bez LPG nie trzeba serwisować? Mechanicy z radości, że zobaczą auto bez gazu robią wszystko za darmo? Roczne koszty serwisu SAMEJ instalacji LPG to jakieś 150zł + 70zł wiecej za przegląd w porównaniu do zwykłego auta bez gazu czyli to są groszę w stosunku do oszczędności na paliwie

Początkujący Użytkownik Awatar adrian007
    BMW
    e32
    Yacek nie masz rzeczowych argumentów żeby się obronić to kończ wasc wstydu oszczędź nie brnij osmieszasz sam siebie tymi kpinami.. Raz piszesz ze na serwis nie stać, jak Truth Ci wytłumaczył że ma duży hajs na serwis to powołujesz się na Kukiza.. Ile Ty masz lat?. Tak samo nie każdy jeździ e32 bo nie stać go na droższy samochód. Złap trzy oddechy zanim skomemtujesz. Pozdro

BMW
    E38 730D 10/1999
    Cytat Zamieszczone przez adrian007 Zobacz posta
    Yacek nie masz rzeczowych argumentów żeby się obronić to kończ wasc wstydu oszczędź nie brnij osmieszasz sam siebie tymi kpinami.. Raz piszesz ze na serwis nie stać, jak Truth Ci wytłumaczył że ma duży hajs na serwis to powołujesz się na Kukiza.. Ile Ty masz lat?. Tak samo nie każdy jeździ e32 bo nie stać go na droższy samochód. Złap trzy oddechy zanim skomemtujesz. Pozdro
    i kto tu nie ma argumentów ?? ten kto nie ma zaczyna osobiste wycieczki.. tak jak Ty. Jak ktoś ma hajs to nie gazuje... bo po co? bo ładniej wygląda ???? błagam..... ja auta z LPG omijam szerokim łukiem i wszystkim polecam robić to samo, zwłaszcza z V8. Jak ktoś nie ma na benzynę to TYM BARDZIEJ na serwis. Po cos w końcu gaz zakładał..... wiec jak się robi duże przeloty (a ja wlasnie robie) to się kupuje diesla. Jak się kupuje drugi lub trzeci do dopieszczania, to dużą benzynę ale NIE MONTUJE się gazu. Mało rzeczowych argumentów ? Widok E38, Jaguara czy czegokolwiek w tym stylu na stacji LPG zawsze wywołuje u mnie uśmiech politowania. Tyle w temacie. A bzdury z cyklu oszczędzam na benzynie żeby mieć na porządny serwis i dobre części to już bzdura roku. Bez odbioru.
    E38 730D 10/1999 ORIENTBLAU Niestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 750iL 2001

Od kiedy prywatne sądy są rzeczowymi argumentami?
    BTW koszt przejazdu na LPG i ON jest zbliżony, koszt serwisu też. Czy zatem mamy uważać na diesle bo właściciele to biedota, której nie stać na serwis?

BMW
    E38 730D 10/1999
    Cytat Zamieszczone przez ghrh Zobacz posta
    Od kiedy prywatne sądy są rzeczowymi argumentami?
    BTW koszt przejazdu na LPG i ON jest zbliżony, koszt serwisu też. Czy zatem mamy uważać na diesle bo właściciele to biedota, której nie stać na serwis?
    skoro jest zbliżony, jakie są argumenty za wydawaniem kasy na instalację LPG ????

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 750iL 2001

Znam 326 argumentów za zakupem V12 i 286 za 4.4 V8. 730d ma tylko 193 argumenty. Szach-mat :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    Mało rzeczowych argumentów ? Widok E38, Jaguara czy czegokolwiek w tym stylu na stacji LPG zawsze wywołuje u mnie uśmiech politowania. Tyle w temacie.

Faktycznie rzeczowy argument. Wróżę karierę w polityce

Początkujący Użytkownik Awatar adrian007
    BMW
    e32
    Jedynym argumentem jest smiech Yacka, a tego nie da sie podważyć. Jeden lubi kwiatki drugi córkę ogrodnika. I kolego Yacek znam wielu ludzi majetnych którzy gazuja swoje samochody z najwyższej półki. Obracają milionami a porsche w gazie. I nie twórz histori o ładnym wyglądzie bo to nie ma nic do rzeczy. Nie mówisz rzeczowo tylko subiektywnie wrzucasz wszystkich do jednego worka. Pozdro