Skrzynia tez zbyt długo nie podziałała, taki przebieg to jakiś zart.. kiedyś przeczytałem że zwolennikami starych modeli sa ludzie których nie stać na nowy model, mnie może i nie stac na f01 ale nawet jakbym miał pieniądze na zakup to po lekturze tych usterek - nigdy... wolałbym jakiegoś lexusa ls np..
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 01-11-2015 o 16:05
Dobrze że poczytałem tutaj na temat f01 chociaż w sumie i tak miałem czytać, miałem zamiar przymierzać się do kupna f01 za rok/dwa, z powodu zakochaniu się w siódemkach po kupnie e65 z 2004r, oczywiście e65 by zostało w rodzinie bo szkoda za takie pieniądze jakie teraz kosztuje e65 je sprzedawać bo auto idealne jak dla mnie :)... Więc patrze po opiniach i zostaje w tej cenie tylko do kupna W221 czyli ponowny powrót do mercedesa. To co się dzieje z f01 czyli autami prestiżowej marki i do tego flagowej limuzyny tej marki to obłęd i nie rozumiem takiej porażki na jaką mogła sobie pozwolić marka BMW (głównie chodzi mi o przedlifty benzynowe)... Szkoda bo jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny i wewnętrzny fki to piękne auto...
Widziałem te auto na mobile.de. Wisiało chyba jeden, może dwa dni. Cena była 17500e, albo 17000e i w opisie nie było nic napisane, że nowy silnik i skrzynia...
W mojej ocenie na dzień dzisiejszy w tej klasie pojazdów wybór ogranicza się do lexusa LS oraz mercedesa S typoszereg w221. Zdaje sobie sprawę z kosztów utrzymania takiego samochodu, ale przy tylu i tak drogich naprawach to chyba bym się zapłakał mając F01.
Wysłane za pomocą Tapatalk
W ogłoszeniach lepiej nie pisać co było robione a tym bardziej, ze wymieniony był silnik i skrzynia. Potencjalni kupcy dopisują sobie potem historie o użytkowniku i nie chcą takich samochodów. Może dlatego nam obile nie było o tym wzmianki.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Pechowe auto :) Ale równie dobrze następny własciciel może mieć same korzyści z niego :)
Coraz bardziej sie tule do swojego e65 i coraz dalej mi do Fki jak to czytam, a szkoda no mega mi się podoba zarówno F01 jak i F10 wrr
Czyniąc historie krótką.... Takie numery w aucie za tyle kasy nie przejdą. I jak F01 podoba mi się, tak kwoty rzędu 100kPLN za samochód który kosztował pół miliona i awaryjność są przerazajace
Wysłane za pomocą Tapatalk