1. Za rzadko wymieniany olej w nowych jednostkach
1. Za rzadko wymieniany olej w nowych jednostkach
No i to dzięki serwisowi.
Czy ktoś się zastanawiał, czy jeśli ci co kupili w salonie nowy samochód i padł im silnik i idą w koszta, to nie woleli by wymieniać olej 3x cześciej wiedząc, że to pomoże? W końcu koszta mniejsze.
--- Jeszcze w nawiązaniu do mojepo poprzedniego postu i innych:
Kolega Dzuda ma E32, wszyscy wiedzą, że e32 to piękny klasyk. Czy jak Dzuda kupi F01 to po parunastu latach będzie się mógł pochwalić pieknym klasykiem? Chyba w skali 1:20
Niema co sie kłucić bo jakby nie internet i ta nasza odległość od każdego z nas. mam na myśli to jakbyśmy spotkali sie w realu to mogły by sie posypać huu i kuuu lub jakieś rękoczyny zwłaszcza po alkoholu ...
z mojej strony tyle życzę bezawaryjnej jażdy i abyście chłopaki byli wyjątkami od reguły jeżeli chodzi o awaryjność serii F miło bedzię was gdzieś mijać po naszych pieknych drogach ..
Ja osobiście pozostane przy serii e38 chodź podoba mi się seria F i jakoś nieche mi się ryzykować czy mój egzemplarz nie bedzie wadliwy , Raz w zyciu e38 zabierali mi z pod domu na lawecie z powodu padniętej pompki progowej sąsiedzi bardzo się cieszyli na ten widok :D
często jężdzę do Niemiec i niechciłbym awarii tam , ogólnie mam darmową lawetę na terenie kraju gorzej jak tam coś się stanie
Myślę ze w temacie zostało wszystko powiedziane i dlatego za chwile go zamknę.
Dalsze dyskusje możecie kontynuować najlepiej na XI zlocie 7er.pl który odbędzie się jak zwykle w czerwcu.
Więcej szczegółów niebawem !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!