Panowie nie chce zakładać nowego tematu ale mam problem. Najlepszy magik z mego miasta nie może połączyć się inpą z moim autem :(. Co może być tego przyczyną? Inpa pokazuje zapłon i wywala błąd komunikacji. Muszę to ogarnąć bo mnie.....strzeli.
Panowie nie chce zakładać nowego tematu ale mam problem. Najlepszy magik z mego miasta nie może połączyć się inpą z moim autem :(. Co może być tego przyczyną? Inpa pokazuje zapłon i wywala błąd komunikacji. Muszę to ogarnąć bo mnie.....strzeli.
Podaj więcej danych na temat swojego samochodu
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
E65 735i, 2002r. Dodam, że elektryk do którego jeżdżę stwierdził, że już kilka takich przypadków miał właśnie z rocznikami z tych pierwszych lat produkcji 2001/02, Bez problemu łączył się przy mnie z 3 e65, które stały u niego w warsztacie ( wszystkie 3 po 2003 roku produkcji). Co może być nie tak?? Stwierdził jeszcze, że może zmiana softu na nowszy pomoże...
Problem z brakiem komunikacji rozwiązany. Okazało się, że wina leżała we wtyczce w której jeden pin był zagięty. Temat ogarnięty.
Ostatnio edytowane przez Loszka ; 27-10-2015 o 08:26