Raz udało mi się to "naprawić"
Rozebrałem cały mechanizm wkładu lusterka i w parze z inpą(patrząc na odczyty ze wspomnianych czujników) ustawiłem tak zębatkę, żeby od końca do końca zakresu dalej trzymał się w zakresie pracy czujnika
Raz udało mi się to "naprawić"
Rozebrałem cały mechanizm wkładu lusterka i w parze z inpą(patrząc na odczyty ze wspomnianych czujników) ustawiłem tak zębatkę, żeby od końca do końca zakresu dalej trzymał się w zakresie pracy czujnika
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
To może być problem..bo mimo tego, że kupiłem kabel, wgrałem inpę itd to za cholerę nie chce to działać. A może wiesz dlaczego kierownica mi się nie chowa i nie wysuwa po wyłączeniu/włączeniu zapłonu?? Elektryczne sterownie działa, w programie ISTA funkcja włączona. :(((( kiedy wciskam pamięć fotela ustawiają się lusterka, fotel a kierownica nie ;(((. Czytałem gdzieś, że czasem ludzie wypinali kostki z kierownicy żeby się nie chowała ale czy po takim zabiegu działałoby elektryczne sterowanie kierownicy?? Ps żadnych błędów w kompie nie ma
Ostatnio edytowane przez Loszka ; 27-10-2015 o 11:40