koledzy mam takie pytanko wmojej e38 pad³a skrzynia i nie wiem co robiæczy ja remontowaæ czy kupiæ skrzyniê u¿ywan± a mo¿e kto¶ wie ile kosztuje nowa skrzynia 5hp30??
koledzy mam takie pytanko wmojej e38 pad³a skrzynia i nie wiem co robiæczy ja remontowaæ czy kupiæ skrzyniê u¿ywan± a mo¿e kto¶ wie ile kosztuje nowa skrzynia 5hp30??
Zawsze mo¿na próbowaæ naprawiaæ. Wszystko zale¿y od tego co siê zepsu³o. Potrzebujesz diagnozy i potem sobie porówansz koszty czy naprawiaæ czy wymieniaæ ;)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
A jaki by³ objaw i jak siê zachowywa³a skrzynia, sk±d to przekonanie ¿e pad³a? :?
Podjedz do do D³ugo³êki na Spacerow± 2 powiedz± Ci w godzinê co i jak i jakie bêd± koszta, ja tam robi³em swoj± 5HP18 z e32 by³em mega zadowolony panowie znaj± siê na rzeczy i nie s± naci±gaczami na wszystko daj± pisemn± gwarancjê 1 rok.
podjechaæ nie mogê bo auto je¼dzi na jednym biegu chyba na 4 wiec tylko laweta a obiawy sa takie ze pewnego dnia odpalilem auto pojawil sie komunikat na wyswietlaczu i juz nigdzie nie jechalem jak dam na D to jesr szarpnieciespadaja obroty i jak nie dodam lekko gazu to auto gasnie to samo jak dam na RZamieszczone przez Kempes
prawdopodobnie spiekly ci sie tarcze a co si dzieje jak masz na P to jak bedziesz przegazowywal to powinien ciagnac i na luzie tez,a do tylu jedzie.Zamieszczone przez stachu0505
No to jest jednak du¿o :) sam siê nie spodziewa³em.Zamieszczone przez Anatol
![]()
do tylu jedzie i do przodu tez jak przygazuje ale buja sie bardzo powoli jakby brakowalo mocy a jak sie spiek³y te tarcze to duzy koszt naprawyZamieszczone przez karlos638