https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Tez ostatnio patrzyłem efki i nie wiedziałem nawet ze tak stanialy. Nie które dobrze doposażenie e65 są w wiekszej cenie...
Panowie skończcie już męczyć z tym PL i POL
Ja dziś jechałem Subaru Foresterem rok 2014 - niby super bryka ale moje stare niby BMW bije na głowe to auto, pod względem dynamiki, komfortu,wyposażenia wszystkiego
Jedno co to siedzi się jak w ciężarówce :) i to na plus
Tak że nie ma co się rozwodzić - rysunek pokazał jak ma się polift do przedliftu i nie ma co polemizować dalej :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
E65/66 po lifcie zrobione jest na siłę. Przód ok patrząc tylko od przodu, tyl tak samo - ładny od tyłu. Jak zebrać to w kupę i przyglądnąć się z boku to bok auta nie pasuje do tych 2 elementów, brakuje jakiegoś przetłoczenia z boku jak to ma np. F01. Całość na + dla przedlifta. Co do auta z linku , ktoś się postarał ale co z tego ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
To ja może coś w obronie aparycji polifta, który wygląda jak normalne auto do którego nie trzeba przyzwyczajać wzroku. Wygląd był głównym powodem dla którego kupiłem polifta. Przedlift wygląda (bez urazy) jak auto z zespołem Down'a.
Uwielbiam ten problem. Zazwyczaj jak kogoś nie stać na polifta to mówi, że przedlift dużo ładniejszy :D
A mnie nie stać na F01 i powiem że jaram się grubo szczególnie po liftingach. I E65 po lifcie jest znacznie ładniejsze od przedlifta, ale nie wiem, może dlatego że nie jest dla mnie za drogie xd
Były:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line
Mercedes CLK W209 200K lift
BMW E90 320dA 177KM 08'
Fiat multipla tez jest ochydny a ludzie kupują. Mysle ze temat pora zakonczyc. Kazdy jezdzi czym chce lub na co go stac. Milego weekendu
mnie obecnie nie stać ani na przedlifta ani na polifta więc moja opinia jest obiektywna ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)