mi pasuje, a jak reszta?
mi pasuje, a jak reszta?
Taa...ja wszystko rozumiem...ale mojej starej E32 taka pogoda absolutnie nie podchodzi...
moloko5 to weź sobie kierowce, przyjedźcie czymś i będziemy mogli coś wychylić ;) nie widzę problemu
jeśli dobrze przeczytałem to Kivi, Bezi, ja, jesteśmy za? Rozmawiałem z "Dowojciak" (bodajże konto usunięte) raczej chętny Wiktor pewnie też nie odmówi, Tiron do dogadania. Ogólnie cisza w temacie, proszę o propozycje chętnych.
Mi w sobote pasuje, postaram sie zmobilizować znajomych.
po rozmowach telefonicznych sa chetni :) ogolnie propozycja to godzina 15.00 28 listopada tj. sobota centrum handlowe zakopianka, stale nasze miejsce. Wiktor, Dowojciak, Roberto i Olo sa za, mam nadzieje ze innym miejsce rowniez odpowiada. Ze slyszenia Kivi oraz Bezi sa chetni i pojawia sie na spocie.
95% bede .
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jak mi nic planów nie pokrzyżuje to też się pojawię.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
temat można przenieść, spot się odbył - ekipa 7er nie dopisała :( , ale oczywiście Kraków-Małopolska dała radę. Uboga "stara ekipa" tzn. Wiktor, Dowojciak, Roberto i Olo pojawili się. Kawa, soczek i rozmowy niestety (nasi kierowcy nie dopisali) :(. Zdjęć brak, Wiktor skomentował "zimno do następnego" reszta miała podobne zdanie :D. Bezi, szkoda że nie zdążyliśmy się poznać na żywo - pozdro, Kivi tak jak się umawialiśmy do następnego ;)
Nadrabiamz wiktorem w nocy
Wypalcowane z LG G4
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."