W sensie nie patrzyłem na ks bo auto mi się spodobało i pomyślałem ze może jednak coś z tego będzie. No trudno...
Na pewno już nie będę szukał auta w PL
Ja to Cię podziwiam Dzuda :)
chyba to jest Twoja 2 lub 3 (o tylu wiem, a może było więcej) wycieczka w PL za niby igłą :) i kolejna wtopa - współczuje
Moim zdaniem takie jeżdżenie ileś set km za autem to bez sens totalny.
Wyleczyłem się z tego kiedyś jadąc pod Nowy Tomyśl po Omegę i jak wsiadłem po 5 min wiedziałem że to nie to, a pojechałem tam …. pociągiem, bo to było z 15 lat temu nie miałem swojego auta.
Teraz maks do 100-150 km od domu dalej mi się zwyczajnie nie chce - szkoda czasu i pieniędzy na wachę.
A odnośnie auta to:
- na BC czerwony samochód
- wypas wg mnie cienki
- na KS nawet bym nie patrzył bo to idzie w 10 min ogarnąć
Fakt, ze zdjęć wygląda fajnie ale przecież to znany handlarz - nie tylko to auto ma w ofercie więc szło przewidzieć że tak może być.
Cóż rzec. szkoda czasu i pieniędzy :(
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Da się kupić w PL dobre auto tylko trzeba unikać tych "najładniejszych". Zawsze kupuje auta w PL bo są zwyczajnie sporo tańsze niż za granicą :) Jak się poszuka to da się kupić nawet w komisach a są takie ,którym zależy na renomie. Obecnie mam dwa ,które były kupione jak to się mówi od handlarza i na żaden nie narzekam. Auta były normalnie opisane bez ubarwiania ,miały zrobione normalne poglądowe fotki a rozmowa ze sprzedawcami przebiegała na normalnym poziomie gdzie już przez telefon uzyskałem wszystkie informacje ,które potwierdziły się na miejscu. Z większą ściemą na etapie poszukiwań miałem styczność w przypadku prywatnych sprzedawców,którzy na miejscu tłumaczyli się niewiedzą i robili wielkie oczy :)
Adasio ja juz na prawdę nie patrzę za wyposażeniem. Na wyposażenie może narzekać ten co nie chce kupić.
Masażu i wentylacji prawdopodobnie nie będzie bo teraz szukam wersji sport. Jedyne co musze miec w aucie to klima i podgrzewane fotele :-)
Fajnie by było kupić z roletami ale jak ich nie będzie to płakać nie będę. Tyle oczekuje od wyposażenia :-)
Jak widzisz oczekiwań dużych nie mam,wszystko stawiam na stan samochodu.
Mam kilka na oku w DE ale brak czasu mnie ogranicza z wyjazdem.Moze za dwa tyg trochę przerobie tej roboty to na spokojnie pojadę :-)
Np ta wygląda ok
http://www.mobile.de/pl/Samochod/BMW...212503617.html
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 24-09-2015 o 10:06
W sumie żaden - ale kurde schizować sie podczas użytkowania auta tym co będzie jak będę go sprzedawać też jest bez sensu. Nie sądzisz ? To samo tyczy się książek serwisowych - przecież nie wypełniamy ich bez sensownie dla siebie tylko dla następnego własciciela. Juz pomine fakt, ze książka tak naprawdę guzik mówi - kilka kwadracików do zakreślenia i tyle.