Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: koszt tuningu wizualnego bmw e38

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 728i
    Blog
    1
    pierwszy rok to naprawianie elektryki, podstawowe wymiany itd. potem nowy cały lakier 8 tyś , budowa audio od podstaw (20 głośników na 4 wzmacniaczach ) i wygłuszenie dachu ,dzwi,podłogi , grodzi 7 tyś, nowy dwumas sprzegło ponad 2 tyś , sufit m-pakiet , kiera m pakiet , montaż nawi , nowy środek , przycimnianie szyb , wymiana hamulcy na wieksze i wszystkich przewodów , nowe (używane) amortyzatory edc bo tamte były wylane , nowy zawias kpl. przód , nowe klosze lamp, ringi smd ,lampy tył polift, nowy gaz + chowanie instalacji pod maska , nowa pompa hydrauliki klapy , serwis klimy , montaz podswietlanych klamek wenatrz i na zewnatrz sterowane mikroprocesorem wlasnej konstrukcji , obnizanie zawieszenia ( sprezyny ) , felgi , nowe opony , rozebranie calego środka i konserwacja 1 tyś przeszło , konserwacja spodu , piaskowanie baku i zabezpieczanie ponad 500zł, akumulatory już dwa kupiłem i teraz jak wróce do pl to czeka mnie zakup trzeciego ;-/ ,
    to tylko na szybkiego z pamieci ;-)
    w rzeczywistosci jest tego ze 3x tyle ;-) sam modziłem wszystko prócz lakierowania.
    od samego poczatku mam zapisany kazdy wydadek na auto , prócz paliwa . obecnie jest to kilka stron w zeszycie ;-)

a plan jest jeszcze taki;
    -gleba jeszcze wieksza
    -felgi z rantem 20 lub 21 zalezy co sie trafi
    -poprawki lakiernicze
    -nowe lampy tył bo te nie sa idealne
    -montaz multifunkcyjnego podłokietnika tył + full elektryka siedzen tył ( obecnie tylko sa zagłówki i grzanie )
    -nowe listwy dolne drzwi bo obecnie nie mam
    -folie z szyb out

no ładna e66 by była.. ehh tyle ze inaczej sie odkłada na auto i czeka na zakup a inaczej dokłada po troche , wtedy tego tak nie czuć .
    nie zapowiadało sie ze tyle wyjdzie , teraz to to auto ma u mnie dozywocie już ;-) a jak bedzie sie powodziło to może i o e66 bede myslał ;-) hehe
    Ostatnio edytowane przez neo386 ; 04-11-2015 o 19:38