No prosty rachunek
1 Felgi - nie wiem o jakim myślisz rozmiarze ale pewnie 18-20 więc od kilku tysięcy w górę (załóżmy że 5 tys )
2 Opony - kolejne powiedzmy 4 tys zł
3 malowanie felg - nie wiem ile dokładnie myślę że po parę stówek za fele więc powiedzmy 2 tys zł
4 Body kit - nie wiem konkretnie co masz na myśli - czy sama dokładkę alpiny na przód czy też zmiany zderzaków i td - cena do ustalenia
5 reflektory przód - jak ori i w miarę dobry stan to myślę około 1 tys zł
6 ringi - powiedzmy 200 zł
7 lampy led tył - koło 500 zł
8 obniżenie auta - rozumiem masz na myśli całe zawieszenie np gwint? Jeśli tak to powiedzmy od 2,5 do 5 tys zł.
9 przyciemnienie wszystkich szyb powiedzmy 500 zł
czyli lekko licząc kolo 15 tys zł
Ceny są podane orientacyjne i pewnie znajdzie się coś taniej itd, i zakładam że będzie to zrobione na dobrych częściach i podzespołach a nie na tanich chińskich używkach i robione samemu chałupniczo.
Pewnie tez znajdą się i tacy co powiedzą że mnie popierd... z tymi cenami i że da się to zrobić za 6 tys wszystko ale takich uwag nie brał bym pod rozwagę Twoim zdaniem :)
Nie wiem też czy chcesz kupić przedlifta i zrobić na polift (wtedy też dojdzie Ci koszt przeróbki ) czy już kupisz polifta co nie wymaga przeróbki ewentualnie zmiana lamp czy ich odświerzenie i montaż ringów
Więc jak widzisz może się okazać że Twoje plany kosztować będą więcej niż zakup samego samochodu :) Dlatego dobrze się zastanów nad tym całym tuningiem :)
Ja chyba wolał bym kupić lepszą "baze" i pozostać przy oryginale niż kupić tanio i auto doprowadzać do stanu dobrego i jeszcze tuningować :)
Ale wybór jest tylko Twój

Odpowiedz z cytatem