7ka wydaje mi się że lampy nie pasują do koloru auta , pasują do bardziej ciemnego koloru
7ka wydaje mi się że lampy nie pasują do koloru auta , pasują do bardziej ciemnego koloru
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
Krzychu , jeżeli chodzi o moje skromne zdanie , to mnie nie bardzo leżą te lampy ....
no ale to Twoje auto
tak jak pisalem.. mi te lampy nie pasuja takzeZamieszczone przez FuBu
chcialem je tylko zamontowac i sprawdzic moja cierpliwosc..
jak tylko wyzdrowieje zakladam ori ;)
a te zu verkaufen :hihi:
Aż się boję. Jak założysz na przód jakiś festyn z diodami to będę wnioskował o ostrzeżenie dla Ciebie abyś zapszestał takich praktyk ;DZamieszczone przez 7ka
No to już sprawdziłeś :D Naszą cierpliwość też ;D Możesz już wrócić do normalności :)Zamieszczone przez 7ka
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
;DZamieszczone przez Damias
jesli bedzie dobrze to jutro to uczynie,potwierdze to fotkami ;)Zamieszczone przez Damias
Strasznie mi się podobają te diodowe oczka, i nie ważne że innym się nie podobają![]()
Admin -
Uwaga !!! Istnieją poważne przesłanki świadczące o tym, że ten użytkownik jest oszustem. Odradzam wszelkie handlowe kontakty z tą osobą - nicki których może używać na innych fora : aishoh, puszkin!
ja mialem diodowe a teraz mam ori przed liftem :D
dodatkowo założyłem też na przód żółte kierunki :D
jak dla mnie pięknie ..
PS 7ka wróc co ori :D
Tomek
No !znacznie lepiej :)
dokładnie :D
Tomek