Chłopaki wszystko rozumiem. Przedstawię wam moją sytuację. Mam piękną czarną 7 w której zamiast działającego wyświetlacza mam czarny ekran co mnie niesamowicie irytuje. Chodzi mi o minimum funkcjonalności jaki daje ten ekranik czyli spalanie jakieś podstawowe parametry typu stacja radiowa itd. Nawigacje mam w smartphonie i nie wyobrażam sobie korzystania z oryginalnej (głównie przez widok z góry podobno w mk4 można włączyć widok znany ze współczesnych nawigacji czyli 3d :D). Jak już mówiłem ekrany z mk1 zwyczajnie mają tę wadę że ginie im podświetlenie albo po prostu przestają wyświetlać obraz. MK2 i nowsze z tego co widzę po allegro to zwyczajnie działąją. Chciałbym po prostu uruchomić sobie ten nieszczęsny wyświetlacz żeby nikt się o niego głupio nie pytał jak wsiada do mojego auta pierwszy raz i dla mojej własnej satysfakcji. Dlatego chciałbym przeznaczyć maksymalnie 300-350zł. Mam możliwość kupienia czytnika mk2 i wyświetlacza z anglika koszt łączny 200-250zł za całość kto rozkręcał ten sprzęcik ten wie że monitor (sam wyświetlacz to osobna część i nie łączy się niczym z przyciskami więc bez problemu podmienię sam wyświetlacz do mojej obudowy europejskiej. Pytanie tylko jak to podłączyć żeby to działało wyświetlało temperaturę zasięg i inne podstawowe parametry nawigacji może nie być xD
Dzięki za zainteresowanie tematem :)