Tak jak pisze Mario. Bierz uchwyt z E38/E39 i będzie idealnie pasował. Kilkadziesiąt PLN w ASO.
Tak jak pisze Mario. Bierz uchwyt z E38/E39 i będzie idealnie pasował. Kilkadziesiąt PLN w ASO.
http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/di...L/sM/r1996/m07
2 i 3 z tego schematu? razem wychodzi 220zł z groszem to skąd te kilkadziesiąt złotych? na innnej stronce czy jak ? Może macie jakis konkretny namiar?
Mieliśmy z Mariem na myśli nr 3. To jest uchwyt mocujący do fotela.
Numer 2 jest integralną częścią gaśnicy i powinien być w zestawie. Poza tym zauważ, że nr 2 jest tylko i wyłącznie do gaśnic 1,3 kg. Te sprzedawane obecnie mają 1 kg i do nich idzie inny uchwyt - taki jak z lewej strony (bez nr). To musi być w zestawie z gaśnicą dlatego nawet ta część nie ma swojego oddzielnego numeru. Bez tego nie zamontujesz gaśnicy a nowy kupisz tylko w zestawie z nową gaśnicą.
Ostatnio edytowane przez qba ; 16-09-2015 o 18:21
qba, może napisałem niezbyt klarownie.
Element nr2 (72601945556) na schemacie podlinkowanym przez Perkozj nie jest sprzedawany z gaśnicą.
Można go kupić oddzielnie.
Z twojego posta, którego zacytowałem wcześniej wynika, że jest to zestaw gaśnica + właśnie to korytko na nią.
Ja kupowałem to korytko oddzielnie, ponieważ gaśnicę już miałem.
Natomiast jeżeli chodzi o nr1 z podlinkowanego schematu, to 100% racji. To jest zestaw gaśnica + opaska.
Z tym, że ja nie odniosłem się do tego zestawu w żaden sposób w moich wpisach.