Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: szukam e65

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Wszystko zależy od tego co się szuka :) Ja mam E65 do codziennej jazdy bo jest wygodne i mi się podoba .Jedyne co mi nie pasuje to brak grzania foteli - cała reszta jest wystarczająca nawet w podstawowej wersji jak dla mnie.Nie umiem trafić na egzemplarz niezajechany z dobrym wyposażeniem :) Miałem w posiadaniu wozy z pełnym wypasem gdzie z większości gadżetów nie korzystałem . Mam też poliftowego longa 750i z 2006r.na sporym wypasie "do ogarnięcia" ,którego przywiozłem z Florydy i chętnie bym się go pozbył nawet za kwotę 40 tys. bo nie mam zwyczajnie czasu żeby się za niego zabrać :) Na obecną chwilę mój golas jest w nieporównywalnie lepszym stanie a kosztował taką samą kasę hehe. Myślę,że lepiej jest kupić dobrą i zadbaną sztukę w podstawie niż wypasionego trupa i narzekać później na koszty .Oczywiście dysponując wystarczającą kwotą adekwatną do stanu i wyposażenia lepiej kupić doposażone auto tylko ,że u nas wszyscy chcę mieć full za cenę minimalną :)

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Bingo Zobacz posta
    Wszystko zależy od tego co się szuka :) Ja mam E65 do codziennej jazdy bo jest wygodne i mi się podoba .Jedyne co mi nie pasuje to brak grzania foteli - cała reszta jest wystarczająca nawet w podstawowej wersji jak dla mnie.Nie umiem trafić na egzemplarz niezajechany z dobrym wyposażeniem :) Miałem w posiadaniu wozy z pełnym wypasem gdzie z większości gadżetów nie korzystałem . Mam też poliftowego longa 750i z 2006r.na sporym wypasie "do ogarnięcia" ,którego przywiozłem z Florydy i chętnie bym się go pozbył nawet za kwotę 40 tys. bo nie mam zwyczajnie czasu żeby się za niego zabrać :) Na obecną chwilę mój golas jest w nieporównywalnie lepszym stanie a kosztował taką samą kasę hehe. Myślę,że lepiej jest kupić dobrą i zadbaną sztukę w podstawie niż wypasionego trupa i narzekać później na koszty .Oczywiście dysponując wystarczającą kwotą adekwatną do stanu i wyposażenia lepiej kupić doposażone auto tylko ,że u nas wszyscy chcę mieć full za cenę minimalną :)
    Podpisuję sie dwoma rękoma pod tym co napisałeś. Ja mam akurat grzanie dupy bo mam bo było,ale jak by nie było to tez bym ją kupił. W poprzedniej E65 nie miałem tej opcji ale miałem inne czego nie ma ta ,lecz szczerze to z czego człowiek korzysta ??? Klima ,tel , radio a reszta to hmmm czasami bo jest albo wcale. Ja tez mam auto na co dzien a nie od święta i to dosłownie a w swieta to w sumie odwrotnie..auto stoi bo ja odpoczywam :)
    Najważniejsze aby kupić ładny ,zadbany,szanowany z pewnych rąk egzemplarz a na pewno bedzie bardziej cieszył niż wypasiony,umęczony padalec. Jak jest auto ładne i czyste ,zadbane i uszanowane to i klient się zawsze na takie auto znajdzie ,a zwłoki stoją na otomoto i weryfikują ceny....eehhh szkoda gadać
    Chciałem tylko dodać ze DD miałem w obu i to jest naprawde fajna sprawa :)