Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: szukam e65

Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Wszystko zależy od tego co się szuka :) Ja mam E65 do codziennej jazdy bo jest wygodne i mi się podoba .Jedyne co mi nie pasuje to brak grzania foteli - cała reszta jest wystarczająca nawet w podstawowej wersji jak dla mnie.Nie umiem trafić na egzemplarz niezajechany z dobrym wyposażeniem :) Miałem w posiadaniu wozy z pełnym wypasem gdzie z większości gadżetów nie korzystałem . Mam też poliftowego longa 750i z 2006r.na sporym wypasie "do ogarnięcia" ,którego przywiozłem z Florydy i chętnie bym się go pozbył nawet za kwotę 40 tys. bo nie mam zwyczajnie czasu żeby się za niego zabrać :) Na obecną chwilę mój golas jest w nieporównywalnie lepszym stanie a kosztował taką samą kasę hehe. Myślę,że lepiej jest kupić dobrą i zadbaną sztukę w podstawie niż wypasionego trupa i narzekać później na koszty .Oczywiście dysponując wystarczającą kwotą adekwatną do stanu i wyposażenia lepiej kupić doposażone auto tylko ,że u nas wszyscy chcę mieć full za cenę minimalną :)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    A to nie jest tak, że auto tak po prostu jest ciężko sprzedać? Zwłaszcza kilkunastoletnią limuzynę? Za najniższą krajową tego auta nie utrzymasz. Za średnią krajową będzie też ciężko. Więc trzeba kogoś, kto ma już ciut więcej pieniędzy, ale bardzo często taki ktoś kieruje się zdrowym rozsądkiem i w tej samej cenie kupuje młodsze auto tańszej marki. Zostaje grupa nie kierująca się zdrowym rozsądkiem. Część z nich może być fanami 7er i to oni są potencjalnymi kupcami, ale ich nie jest wcale tak dużo ;)

No wiec właśnie, dlatego im większy wypas to łatwiej sprzedać to chyba logiczne prawda?

jak nie masz nawet grzanych fikołków to kto to kupi?

Nie mówimy o TV czy o lodówce czy nie wiem NV bo to faktycznie mało potrzebne rzeczy na codzień, ale grzane fotele czy DD czy SC to rzeczy wg mnie bardzo przydatne i ja osobiście nie kupił bym auta bez tego albo bez skóry czy xenonów bo 7er bez tego dla mnie to jak bank bez kasy
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    No wiec właśnie, dlatego im większy wypas to łatwiej sprzedać to chyba logiczne prawda?
    Sam widziałeś w tym wątku, że są różne strategie zakupów i nie każdy kieruje się wypasem ;) Chociaż przyznam rację, że pewne wyposażenie nie powinno być opcją, tylko standardem. Mi np. zaczyna brakować DD. Jak mnie wybuja na polskich drogach, to potem mnie coś łamie w krzyżu :P

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    Sam widziałeś w tym wątku, że są różne strategie zakupów i nie każdy kieruje się wypasem ;) :P

Dobrze by było jak by każdy kierował się podczas kupna auta swoim własnym rozumem i wymaganiami - wtedy na pewno każdy znajdzie coś dla siebie :)

Natomiast nasze ( między innymi Twoje i moje) dywagacje są tylko naszym punktem widzenia, mogą ale nie muszą pomagać nikomu w wyborze auta

Taka notkę chyba wrzucę sobie w sygnaturę bo widzę że niektórzy zbyt dosłownie i dosadnie interpretują niektóre rzeczy :)

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Bingo Zobacz posta
    Wszystko zależy od tego co się szuka :) Ja mam E65 do codziennej jazdy bo jest wygodne i mi się podoba .Jedyne co mi nie pasuje to brak grzania foteli - cała reszta jest wystarczająca nawet w podstawowej wersji jak dla mnie.Nie umiem trafić na egzemplarz niezajechany z dobrym wyposażeniem :) Miałem w posiadaniu wozy z pełnym wypasem gdzie z większości gadżetów nie korzystałem . Mam też poliftowego longa 750i z 2006r.na sporym wypasie "do ogarnięcia" ,którego przywiozłem z Florydy i chętnie bym się go pozbył nawet za kwotę 40 tys. bo nie mam zwyczajnie czasu żeby się za niego zabrać :) Na obecną chwilę mój golas jest w nieporównywalnie lepszym stanie a kosztował taką samą kasę hehe. Myślę,że lepiej jest kupić dobrą i zadbaną sztukę w podstawie niż wypasionego trupa i narzekać później na koszty .Oczywiście dysponując wystarczającą kwotą adekwatną do stanu i wyposażenia lepiej kupić doposażone auto tylko ,że u nas wszyscy chcę mieć full za cenę minimalną :)
    Podpisuję sie dwoma rękoma pod tym co napisałeś. Ja mam akurat grzanie dupy bo mam bo było,ale jak by nie było to tez bym ją kupił. W poprzedniej E65 nie miałem tej opcji ale miałem inne czego nie ma ta ,lecz szczerze to z czego człowiek korzysta ??? Klima ,tel , radio a reszta to hmmm czasami bo jest albo wcale. Ja tez mam auto na co dzien a nie od święta i to dosłownie a w swieta to w sumie odwrotnie..auto stoi bo ja odpoczywam :)
    Najważniejsze aby kupić ładny ,zadbany,szanowany z pewnych rąk egzemplarz a na pewno bedzie bardziej cieszył niż wypasiony,umęczony padalec. Jak jest auto ładne i czyste ,zadbane i uszanowane to i klient się zawsze na takie auto znajdzie ,a zwłoki stoją na otomoto i weryfikują ceny....eehhh szkoda gadać
    Chciałem tylko dodać ze DD miałem w obu i to jest naprawde fajna sprawa :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d

Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta

jak nie masz nawet grzanych fikołków to kto to kupi?

Nie mówimy o TV czy o lodówce czy nie wiem NV bo to faktycznie mało potrzebne rzeczy na codzień, ale grzane fotele czy DD czy SC to rzeczy wg mnie bardzo przydatne i ja osobiście nie kupił bym auta bez tego albo bez skóry czy xenonów bo 7er bez tego dla mnie to jak bank bez kasy
    Adasio, ale załóżmy że miałbyś do kupienia piękną sztukę w zajebistym stanie od 1 właściciela z pełną historią ale ze słabym jak na E65 wypasem. Olałbyś temat z tego powodu? Bo ja np. nie ;) Dla mnie przy zakupie na 1 miejscu jest stan auta, a dopiero potem wyposażenie.
    Ostatnio edytowane przez Słowik ; 17-09-2015 o 13:26

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez Słowik Zobacz posta
    Adasio, ale załóżmy że miałbyś do kupienia piękną sztukę w zajebistym stanie od 1 właściciela z pełną historią ale ze słabym jak na E65 wypasem. Olałbyś temat z tego powodu? Bo ja np. nie ;) Dla mnie przy zakupie na 1 miejscu jest stan auta, a dopiero potem wyposażenie.

Nie, nie olał bym bo można wszystko dołożyć,przerobić, zamienić tyle że to koszty i czas i lepiej poszukać czegoś co ma to od razu - takie moje zdanie

Poza tym każdy ma jakieś minimum dotyczące wypasu - dla jednego to grzanie siedzenia dla innego skóra a dla innego indywidual z mega wypasem

Ja swoje minimum mam ale jest ono zmienne - kiedyś podobały mi się auta z przyciemnionymi szybami - dziś bym takiego nie strawił i zaraz po zakupie ściągnął folie :)

Zadajcie sobie zajebiście ważne pytanie - co ma mieć wasze 7er a potem takiego szukajcie :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    I tak powinno być - auto powinno sprawiać przyjemność z jazdy i posiadania a dla każdego ta przyjemność jest inna :) Ja też kiedyś nie trawiłem ciemnych szyb ale teraz mam i zostały :) U siebie nie miałem telefonu co akurat mi przeszkadzało ale zestaw Nokii załatwił sprawę lepiej bo nie muszę pchać drugiej karty . U siebie mam ksenon,skórę i niby "słaby" silnik 3,6 (a szukałem nawet 3,0 w benzynie) :) Kupiłem go w dobrym stanie i za dobrą kasę bo nikt go nie chciał ze względu na wyposażenie hehe .Takie niby golasy naprawdę można kupić w świetnym stanie i co ciekawe ze sporo niższym przebiegiem .

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    No właśnie!!!!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW E65 750Li
    Witam

Jestem posiadaczem E60 545i V8 ale aktualnie poszukuję E65. Może ktoś z forumowiczów oglądał te dwa modele:

http://allegro.pl/show_item.php?item...823#f83f8558a6

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...tml#f83f8558a6 tu zastanawia mnie brak miejsca na napoje z przodu, i trochę za bardzo wygnieciona skóra (ale może się mylę)

Mam sporo km i tak sobie pomyślałem że ktoś może już je wcześniej widział, bo wiadomo że sprzedawca będzie zachwalał więc rozmowa przez telefon mało da. (auto dosyć długo już jest na sprzedaż)

A może macie jakieś spostrzeżenie, co do tych aut, coś się nie zgadza. Będę wdzięczny za wszelkie informacje