Witam,
Mam ma³y problem, mianowicie z ET wed³ug internetu i katalogów powinienem mieæ et 30. kupi³em sobie 18x9 et 27 i tr± o zaciski, czy kto¶ mi powie co jest nie tak? I co mam zrobiæ by ich nie sprzedawaæ bo mi siê baaardzo podobaj±
Witam,
Mam ma³y problem, mianowicie z ET wed³ug internetu i katalogów powinienem mieæ et 30. kupi³em sobie 18x9 et 27 i tr± o zaciski, czy kto¶ mi powie co jest nie tak? I co mam zrobiæ by ich nie sprzedawaæ bo mi siê baaardzo podobaj±
kup i zaloz dystanse, okolo 10 mm na strone
dok³adnie, je¿eli masz miejsce z kolei w stronê b³otnika, ¿eby nic nie tar³o, to dystans za³atwi sprawê. Pewnie nawet 5mm za³atwi, zale¿y ile Ci potrzeba odsun±æ ko³o od hamulca
By³y:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line
Mercedes CLK W209 200K lift
BMW E90 320dA 177KM 08'
Czasami ET mo¿e byæ Ok a wygl±d felgi Ramiona mo¿e powodowaæ problemy- Jak pisz± ch³opaki Dystans min.5mm i bedzie Git
A do Nadkoli daleka droga ch³opaki J
za³ó¿ dystanse minimum 10 mm z piasta piasta w f01 jest bardzo krótka i jak za³o¿ysz 5 mm bez piasty (a nie ma nie spotka³em sie 5mm z piasta jesli sa to wystarczy) to zgubisz ko³o (nawet jak kupisz nowe sruby bo felga nie bedzie sie trzymac na piascie), nie ma co pi³owaæ te¿ zacisku (to jest wrzeciono )bo on sie rusza i jak za³o¿ysz nowe klocki to znowu bedzie trzeæ
a tak bêdziesz mieæ bardzo ³adnie wygladaj±cy samochód i zobaczysz co to naprawde jest komfort jazdy z taka szeroko¶ci±
Pozdr