- 

Doświadczony Użytkownik

[ pozostale] Webasto w E32

Witam. Czy ktoś dokładal webasto do E32? Co dokładnie trzeba kupic dokupić itd. Jak się do tego zabrać? Proszę o konkretne odp bez zbędnych komentarzy. 
 Czy w E32 była pogrzewana kierownicą? Na allegro pojawiła się 750i która ma podgrzewana kierownicę-łatwo znaleść cena 15.000 zł 93 r.

- 

Zaawansowany Użytkownik

- 

Doświadczony Użytkownik

według mojej wiedzy autor ogłoszenia o którym mowa powyżej jest bajkopisarzem

to 750iL jest w takiej samej wersji wyposażeniowej jak egzemplarz którego dotyczył ten temat: http://forum.7er.pl/e32-750i-vt6149.htm

tak naprawde różni je tylko stan i... fantazja właściciela

EDYCJA:

zaryzykowałbym stwierdzenie że to jest to samo auto - posiada nawet kilka cech szczególnych

Czarne e32 w benzynie!  

- 

Zaawansowany Użytkownik

hmm

funkcja grzanej kierownicy jest w e-32  , musiałabyś dokupić sobie kierkęz funkcją podgrzewania i odpowiednio ułożyc elektrycznie:0

co do webasto , w modelu e-32 było elektryczne, wymagany jest wiec sterownik, masa przewodów ...rurek i drugi akumlator z tyłu pojazdu9w bagażniku

poproś kolege Ansseta z naszego forum , on kupił moją , która miała webasto ., niech pospisuje ci nry czesci i wysle foto jak to wygląda orientacyjnie

Easy

- 

Zaawansowany Użytkownik

Nie chcę siać zamętu, ale temat ten zdaje się był nie tak dawno poruszany na forum (a przynajmniej na którymś z forów BMW/7 :P ) - pamiętam że rozmówcy doszli do wniosku że nie opłaca się zakładanie WEBASTO do modelu/egzemplarzu w którym element ten nie został zamontowany seryjnie - ze względu na ilość różnych dupereli które należy zakupić, zamontować, podmienić(?)

Ja wiem że miejsce w budzie jest przewidziane, zdaje się że chodziło tam o ilość podzespołów i kwestie ich montażu...

Nadmieniam tylko że nie czuję się kompetentny w tej kwestii więc moje mamrotanie potraktujcie jako lekkie echo w tle dyskusji :D

usługi i bezpieczeństwo IT  
BMW E32 750iA '91 (magia V12  ) ) | Ex:  BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
 Schematy E32 (czytelna lista plików)

Uprawnienia umieszczania postów
				Uprawnienia umieszczania postów