...ja mam domykanie szyb i szybru w momencie zamknięcia auta z pilota.Ale ze alarm jest dokupiony przez poprzedniego wlasciciela to niewiem czy modul byl w aucie czy tez nie-ale to bardzo przydatna opcja :)
...ja mam domykanie szyb i szybru w momencie zamknięcia auta z pilota.Ale ze alarm jest dokupiony przez poprzedniego wlasciciela to niewiem czy modul byl w aucie czy tez nie-ale to bardzo przydatna opcja :)
Gdzieś w którejś minucie jest zademonstrowana ta opcja w wersji oryginalnej i tu uwaga! prawie cytat: "Ma to każda E32" :D http://www.youtube.com/watch?v=4LickkbsEng
usługi i bezpieczeństwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12) | Ex: BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)
Zamieszczone przez amato
Dokładniej od 2:34 minuty :)
U mnie centralny zamek działa z kluczyka zamyka wszystkie drzwi to samo z alarmu-dokupiony przez poprzedniego właściciela. Ale gdy kluczykiem zamknę drzwi i przytrzymam kluczyk w pozycji zamknięte to szyby się nie zamykają :( czyżby moduł komfortu padł?
Faktycznie cholernie trudne pytanie! Nikt nie ma pojęcia.
Kolego podszywający się pod niewiastę bądź też niewiasto - odrobinę spokojniej.... Ludzie na forum nie pełnią dyżurów technicznych i nie czekają na pytania nie cierpiące zwłoki, żeby w trybie szybszym niż pilnym udzielić w pełni satysfakcjonującej odpowiedzi.Zamieszczone przez fankabmw
Ja podłączyłbym diagnozę i sprawdził, co w trawie piszczy. Poza tym może na jakimś spocie po prostu zamienisz się z kimś modułem na chwilę i sprawa stanie się prosta. Moduły do e32 nie kosztują już majątku.
Kolego a raczej panie Sylwku proponuje uważnie czytac posty, temat byl poruszony dobre kilka tygodni temu a dokładnie 14.04 o 14.23. A odnośnie mojego nicku wyjaśnienia złożyłem i nie zamierzam kolejny raz tego robic. O zmiane nicka zwróciliśmy sie do GTW i zyjemy nadzieja ze da sie to zrobic.Zamieszczone przez sylwekk