Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: [ elektryka] Moduł Komfortu...

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    ...ja mam domykanie szyb i szybru w momencie zamknięcia auta z pilota.Ale ze alarm jest dokupiony przez poprzedniego wlasciciela to niewiem czy modul byl w aucie czy tez nie-ale to bardzo przydatna opcja :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 750 iA '91 M70B50
    Gdzieś w którejś minucie jest zademonstrowana ta opcja w wersji oryginalnej i tu uwaga! prawie cytat: "Ma to każda E32" :D http://www.youtube.com/watch?v=4LickkbsEng
    usługi i bezpieczeństwo IT
    BMW E32 750iA '91 (magia V12 ) | Ex: BMW E32 735i '87
    Honda VT 1100 chopper
    Schematy E32 (czytelna lista plików)

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez amato
    Gdzieś w którejś minucie jest zademonstrowana ta opcja w wersji oryginalnej i tu uwaga! prawie cytat: "Ma to każda E32" :D http://www.youtube.com/watch?v=4LickkbsEng

Dokładniej od 2:34 minuty :)

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    U mnie centralny zamek działa z kluczyka zamyka wszystkie drzwi to samo z alarmu-dokupiony przez poprzedniego właściciela. Ale gdy kluczykiem zamknę drzwi i przytrzymam kluczyk w pozycji zamknięte to szyby się nie zamykają :( czyżby moduł komfortu padł?

BMW
    Faktycznie cholernie trudne pytanie! Nikt nie ma pojęcia.

Cytat Zamieszczone przez fankabmw
    Kolego podszywający się pod niewiastę bądź też niewiasto - odrobinę spokojniej.... Ludzie na forum nie pełnią dyżurów technicznych i nie czekają na pytania nie cierpiące zwłoki, żeby w trybie szybszym niż pilnym udzielić w pełni satysfakcjonującej odpowiedzi.

Ja podłączyłbym diagnozę i sprawdził, co w trawie piszczy. Poza tym może na jakimś spocie po prostu zamienisz się z kimś modułem na chwilę i sprawa stanie się prosta. Moduły do e32 nie kosztują już majątku.

BMW
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Cytat Zamieszczone przez fankabmw
    Kolego podszywający się pod niewiastę bądź też niewiasto - odrobinę spokojniej.... Ludzie na forum nie pełnią dyżurów technicznych i nie czekają na pytania nie cierpiące zwłoki, żeby w trybie szybszym niż pilnym udzielić w pełni satysfakcjonującej odpowiedzi.

Ja podłączyłbym diagnozę i sprawdził, co w trawie piszczy. Poza tym może na jakimś spocie po prostu zamienisz się z kimś modułem na chwilę i sprawa stanie się prosta. Moduły do e32 nie kosztują już majątku.
    Kolego a raczej panie Sylwku proponuje uważnie czytac posty, temat byl poruszony dobre kilka tygodni temu a dokładnie 14.04 o 14.23. A odnośnie mojego nicku wyjaśnienia złożyłem i nie zamierzam kolejny raz tego robic. O zmiane nicka zwróciliśmy sie do GTW i zyjemy nadzieja ze da sie to zrobic.

Uprawnienia umieszczania postów