Wiesz jechałem raz tym autem pognile nie jest ale np kola ma rozkraczone na boki i to z przodu i z tylu cos a'la negatyw. Jak zatrzymasz sie nim np światłach to wibruje (poduszki sa pewnie uwalone), no i zepsuł sie mu gaz lpg (w zeszlym roku działał) a tak poza tym to auto nie najgorsze no i w loooooongu wiec szpan jest :D
edit: wygrzebałem Elvis specjalnie dla Ciebie zdjęcie tego e38, uważam że za ta kase nie ma dramatu, no i sa nawet Twoje ulubione cleary
![]()
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 31-08-2015 o 11:49
Tak idzie dostać dobre E32 750iL za 5 tys. Ale EURO
Chciałbym wierzyć, że komuś (może mi) ;) się poszczęści trafić za 5 tys zł coś godnego uwagi.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Z V12 jest problem taki ze 5 tys to prawie wyjdzie serwis pozakupowy bo przy tym silniku jest on drogi olej w silniku filtry x2 olej w skrzyni 12 kabli 12 swiec itp a do tego zawsze cos dojdzie wiec auto może wyjść na start lacznie z zakupem 9-10 do tego ubezpieczenie hakies fele i juz jest kolo 12 000 Choc ja np w moim m60 nie ruszałem świec
Szpan jest?
Czym?
Kończącym się autem?
Liczyliście kiedykolwiek ile wyjdzie doprowadzenie tego e38 do normalnego stanu?
To jest dycha na początek, nie licząc serwisu ekslpo.
Czarne e32 w benzynie!
No szpan że long![]()
Myśle że w tym konkretnym przypadku użyszkodnik będzie nim jeździć tak długo aż po prostu auto kiedyś stanie i wtedy zwyczajnie zostanie zabrane na złom
Taki sam zresztą jest jedyny sens zakupu tej E32 z tego tematu, kupić, nic nie robić i jeździć aż po prostu zdechnie, myślicie że nie ma ludzi którzy tak robią? Tylko że tu problemem jest tez spalanie, w 2-3 miesiące można by "przejeździć" cenę zakupu auta ;)
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 01-09-2015 o 21:30
Kupione tanio - zostawia większy budżet do dokładania i dalszych prac.
Kupić drogo i nie utrzymać, bardzo częsty schemat.
Kupić tanio i zgnoić do końca, też jest na to określenie.
Nie śmieszy mnie to i robienie lipy tego rodzaju tymi autami jest dla kmiotów.
Naubliżałem się już sporo przez 7 lat, nie chce mi się pisać bo i tak wieś z chłopa nie wyjdzie.
Czarne e32 w benzynie!