Ja też się z tobą zgodzę :) choć co ciekawe to nie to zwierze bylo wtedy problemem tylko jego właściciel :)Zamieszczone przez sylwek7
Ja też się z tobą zgodzę :) choć co ciekawe to nie to zwierze bylo wtedy problemem tylko jego właściciel :)Zamieszczone przez sylwek7
dla nawalonego kumpla raczej czeka bagaznik nie ma picia (cchyba ze ja pije) ani palenia w moim samochodzie. pewnego razu wracalismy moja e 34 z dyskoteki wszyscy nawaleni jak swinie jedni wodka drudzy bardziej intensywnie wczuwali sie w muzyke ;) jeden kolezka pomieszal jedno z drugim ze skutkiem przepicia tego drugiego i pochwalil sie tym co jadl na kolacje. nie mam mu tego za zle bo chcial dobrze tylko ze mu wczesniej pomyslelismy to samo i otworzylismy mu szybe z tylu kolega myslal ze jest zamknieta i chcac ja otworzyc zamknal i puscil sobie pawia w pierwszej chwili myslalem ze go zabije ale posprzatal tydzien bilo tak ze nie dalo sie wsiasc do samochodu. dalej sie kolegujemy ale niesmak pozostal ;)Zamieszczone przez ADASIO
sharpei amerykanski z adhd :)
No ja zazwyczaj ze zwierzaków wożę pare misiów, jeża, zajączka, niebieską kaczke, królika z koszykiem, fokę i coś tam jeszcze........są to zwierzaki moich synków, więc muszą zawsze być na tylnej kanapie
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
A ja chciałem nawiązać do tego fragmentu wypowiedzi autorki tematu:
A jak jest z wożeniem dzieci w fotelikach na tylnej kanapie jeśli występują tylne boczne poduchy? Pytałem się w ASO i pan mi powiedział, że jeśli poasiadam te poduszki to generalnie autem nie można przewozić dzieci :]Zamieszczone przez Gioco
A odpowiadając na temat, to raz na kilka miesięcy wrzucam z tyłu na podłogę klatkę z kotem jak jedziemy do weterynarza. A tak poza tym to okazjonalnie rodziców z tyłu wożę. I wczoraj kolegów na bankiet do hotelu zawoziłem. Aż im ten cały boy hotelowy drzwi otworzył. Mina kolegów- bezcenna :D
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
ja wożę dziewczynę, znajomych często na imprezy, bankiety, rodzinę, zwierząt nie wożę, z ciekawszych rzeczy to wożę jeszcze nóż do pasów w razie wypadku odpukać..
e32 v8 manual
A ja bawie sie w Alfonsa i woze Lachony... ;D
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Częsta praktyka wieczorna - napisz co z rzeczy bardziej wyjątkowych wozisz :) A nie standardy opisujesz :PZamieszczone przez MCGUMA
A Ja wożę cały zestaw kosmetyków do auta ... co bym zawsze mogł posprzatać jak dziewczyna nabrudzi :P
Zapomniałem. W bagażniku jeździ MP-5 :D
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330