Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: W naszych 7 wozimy?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez sylwek7
    Ja z tylu woze zone, ale to nie zwierzak. W mojej 7er zwierzetom mowie - NIE
    Ja też się z tobą zgodzę :) choć co ciekawe to nie to zwierze bylo wtedy problemem tylko jego właściciel :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO
    a ja podobnie jak NEUF z tyłu woże zazwyczaj powietrze ale czasem kola do wulkanizacji czasem nawalonego kumpla czasem mame a czasem ...kolezanki ;D
    czasem wodke w bagazniku a czasem kogos na wesele ogolnie lubie jezdzic moja kocica
    dla nawalonego kumpla raczej czeka bagaznik nie ma picia (cchyba ze ja pije) ani palenia w moim samochodzie. pewnego razu wracalismy moja e 34 z dyskoteki wszyscy nawaleni jak swinie jedni wodka drudzy bardziej intensywnie wczuwali sie w muzyke ;) jeden kolezka pomieszal jedno z drugim ze skutkiem przepicia tego drugiego i pochwalil sie tym co jadl na kolacje. nie mam mu tego za zle bo chcial dobrze tylko ze mu wczesniej pomyslelismy to samo i otworzylismy mu szybe z tylu kolega myslal ze jest zamknieta i chcac ja otworzyc zamknal i puscil sobie pawia w pierwszej chwili myslalem ze go zabije ale posprzatal tydzien bilo tak ze nie dalo sie wsiasc do samochodu. dalej sie kolegujemy ale niesmak pozostal ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735
    sharpei amerykanski z adhd :)

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    No ja zazwyczaj ze zwierzaków wożę pare misiów, jeża, zajączka, niebieską kaczke, królika z koszykiem, fokę i coś tam jeszcze........są to zwierzaki moich synków, więc muszą zawsze być na tylnej kanapie
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Re: W naszych 7 wozimy?

A ja chciałem nawiązać do tego fragmentu wypowiedzi autorki tematu:

Cytat Zamieszczone przez Gioco
    Dzieci część z nas posiada i grzecznie wozimy je w fotelikach - jak rozsądek i Kodeks Drogowy nakazują.
    A jak jest z wożeniem dzieci w fotelikach na tylnej kanapie jeśli występują tylne boczne poduchy? Pytałem się w ASO i pan mi powiedział, że jeśli poasiadam te poduszki to generalnie autem nie można przewozić dzieci :]

A odpowiadając na temat, to raz na kilka miesięcy wrzucam z tyłu na podłogę klatkę z kotem jak jedziemy do weterynarza. A tak poza tym to okazjonalnie rodziców z tyłu wożę. I wczoraj kolegów na bankiet do hotelu zawoziłem. Aż im ten cały boy hotelowy drzwi otworzył. Mina kolegów- bezcenna :D
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    ja wożę dziewczynę, znajomych często na imprezy, bankiety, rodzinę, zwierząt nie wożę, z ciekawszych rzeczy to wożę jeszcze nóż do pasów w razie wypadku odpukać..
    e32 v8 manual

Zaawansowany Użytkownik Awatar MCGUMA
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    A ja bawie sie w Alfonsa i woze Lachony... ;D
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Cytat Zamieszczone przez MCGUMA
    A ja bawie sie w Alfonsa i woze Lachony... ;D
    Częsta praktyka wieczorna - napisz co z rzeczy bardziej wyjątkowych wozisz :) A nie standardy opisujesz :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iL Indywidual
    A Ja wożę cały zestaw kosmetyków do auta ... co bym zawsze mogł posprzatać jak dziewczyna nabrudzi :P

Zapomniałem. W bagażniku jeździ MP-5 :D
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Uprawnienia umieszczania postów