Poka¿ wyniki od 1 do 2 z 2

W±tek: Kanapa elektryczna oraz pod³okietnik multimedialny - pod³aczenie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2012
    BMW
    e38 750i
    Sk±d
    olkusz

Post Kanapa elektryczna oraz pod³okietnik multimedialny - pod³aczenie

Witam serdecznie, w moje rêce wpad³a kanapa elektryczna pompowana oraz ³amana. Niestety kanapa posiada tylko instalacje wewnêtrzn± natomiast w zestawie niema instalacji pod³±czeniowej do samochodu. Czy kto¶ z Was pod³ancza³ taka kanapê u siebie? do kanapy posiadam praktycznie wszystko ³±cznie z elementami nadwozia które muszê wspawac do siebie, brakuje rzeczonej instalacji zewnêtrznej ³±cz±cej kanapê z nadwoziem. Czy ewentualnie dysponuje kto¶ z Was schematem elektrycznym? wiem ¿e istnieje WDS ale niestety nie ogarniam tego. Wpad³ mi do g³owy pomys³ aby zakupiæ modu³ KGS i pod³±czyæ na razie same zag³ówki. Z tego co zauwa¿y³em modu³ posiada 15 pinów. Czy kto¶ z Was posiada lub mo¿e udostêpniæ rozpiskê tych pinów co do czego? Teoretycznie powinno byæ ³atwo : dwa przewody to zasilanie, 4 przewody to zasilanie do silników, 4 przewody musz± i¶æ do styczników w zapinkach pasów, pozosta³e id± pewnie do pr¿e³±czników góra dó³ :) Wpad³ w moje rêce równiez pod³okietnik mutimedialny z telefonem. Wychodz± z niego dwie wtyczki, jedna od telefonu natomiast druga od samego pod³okietnika. Gdzie one maj± byæ wpiête? podobno trzeba cos przerabiaæ w fotelu pasa¿era ¿eby wszytko w pe³ni dzia³a³o, tylko co? Czy kto¶ z Was zak³ada³ co¶ takiego i dysponuje jakimis informacjami schematami itd? Podczas monta¿u mogê zrobic jak±¶ fotorelacjê z prac, na pewno komu¶ siê przyda. Swoja drog± jestem zdziwiony troszkê t± kanap±. Widzia³em na youtube kanape z e32 i siedzisko w niej je¿dzilo przód/ty³. My¶la³em ¿e ta z e38 jest podobna ale z tego co widzê ma tylko regulacjê/³amanie oparcia, regulacje zag³ówków oraz pompownie - chyba ¿e sie mylê? czy by³y jeszcze jakie¶ wersje tej kanapy?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2012
    BMW
    e38 750i
    Sk±d
    olkusz

Post Kanapa elektryczna oraz pod³okietnik multimedialny - pod³aczenie

Witam serdecznie, w moje rêce wpad³a kanapa elektryczna pompowana oraz ³amana. Niestety kanapa posiada tylko instalacje wewnêtrzn± natomiast w zestawie niema instalacji pod³±czeniowej do samochodu. Czy kto¶ z Was pod³ancza³ taka kanapê u siebie? do kanapy posiadam praktycznie wszystko ³±cznie z elementami nadwozia które muszê wspawac do siebie, brakuje rzeczonej instalacji zewnêtrznej ³±cz±cej kanapê z nadwoziem. Czy ewentualnie dysponuje kto¶ z Was schematem elektrycznym? wiem ¿e istnieje WDS ale niestety nie ogarniam tego. Wpad³ mi do g³owy pomys³ aby zakupiæ modu³ KSG i pod³±czyæ na razie same zag³ówki. Z tego co zauwa¿y³em modu³ posiada 15 pinów. Czy kto¶ z Was posiada lub mo¿e udostêpniæ rozpiskê tych pinów co do czego? Teoretycznie powinno byæ ³atwo : dwa przewody to zasilanie, 4 przewody to zasilanie do silników, 4 przewody musz± i¶æ do styczników w zapinkach pasów, pozosta³e id± pewnie do pr¿e³±czników góra dó³ :) Wpad³ w moje rêce równiez pod³okietnik mutimedialny z telefonem. Wychodz± z niego dwie wtyczki, jedna od telefonu natomiast druga od samego pod³okietnika. Gdzie one maj± byæ wpiête? podobno trzeba cos przerabiaæ w fotelu pasa¿era ¿eby wszytko w pe³ni dzia³a³o, tylko co? Czy kto¶ z Was zak³ada³ co¶ takiego i dysponuje jakimis informacjami schematami itd? Podczas monta¿u mogê zrobic jak±¶ fotorelacjê z prac, na pewno komu¶ siê przyda. Swoja drog± jestem zdziwiony troszkê t± kanap±. Widzia³em na youtube kanape z e32 i siedzisko w niej je¿dzilo przód/ty³. My¶la³em ¿e ta z e38 jest podobna ale z tego co widzê ma tylko regulacjê/³amanie oparcia, regulacje zag³ówków oraz pompownie - chyba ¿e sie mylê? czy by³y jeszcze jakie¶ wersje tej kanapy?

Podobne w±tki

1. Elektryczna kanapa tylna
    Przez jakubmw w dziale Seria e32
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 28-02-2011, 13:13
  2. [ wnetrze] Pod³okietnik multimedialny
    Przez koggi w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 18-12-2009, 13:05
  3. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 01-05-2009, 16:11

Uprawnienia umieszczania postów