Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 18 z 18

W±tek: e 38 740 na z³o¶æ babie ???

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz

Panowie, reklama d¼wigni± handlu...

Go¶æ podszed³ z humorem do og³oszenia...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e38 740
    Sk±d
    £ód¼

To jest moje by³e auto, gosc ktory je teraz sprzedaje k³amie w og³oszeniu, okleina szyberdachu byla uszkodzona juz wczeszniej, felgi kupowa³em ja - wiêc zadnego rachunku nie przedstawi - jedynie z tego co widze na zdjeciach to zmienil opony, sprzegla tez nie wymienial - bo to automat - za mojej kadencji skrzynia byla robiona dwa razy po zerwanym koszu - raz bo zerwal sie zima podczas proby wyjazdu spod domu, a drugi raz poniewaz pierwsza naprawa byla zle zrobiona - oczywiscie wszytsko za miliony monet zgodnie ze sztuk±. Jak teraz skrzynia pracuje nie wiem, moge sie domyslac ze jesli jezdzi tym faktycznie baba to moze byc dojechany ten woz. Trzeba zobaczyc. Jak ktos ma jakies pytania chetnie odpowiem.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar adrian007
    Do³±czy³
    Dec 2014
    BMW
    e32
    Sk±d
    Osjaków
    Mimo wszystko ma go¶æ u³añsk± fantazjê, czym dalej czyta³em tym bardziej siê dziwi³em dlaczego jeszcze nie pogoni³ tych swoich harpi... Przecie¿ ka¿da kobieta leci na jego furê, móg³by co tydzieñ bzykac inn± zanim dostanie okres ju¿ by³aby nastêpna.. :D tego typu ogloszenia zawsze kr±¿± po necie i przyci±gaj± du¿o potencjalnych klientów.. Chwyt marketingowy..

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    A ja my¶lê ¿e to stek bzdur - tzn z t± kobieta itd - tak jak pisze Dzuda zwyk³y chwyt reklamowy

Równie dobrze móg³ napisaæ

Sprzedaje swoje ukochane Bmw bo mam psa - ta bestia 4 no¿na tak nie znosi tego auta ¿e gryzie opony drapie pazurami drzwi i szczeka jak tylko je zobaczy

Ale to nie jest najgorsze ten RASPUTIN w psim ciele sprowadza sobie suki i kopuluje w moim aucie podczas mojej nieobecno¶ci poniewa¿ auto ma zawsze uchylone szyby ¿eby by³ przewiem pies wskakuje do ¶rodka i rucha te ow³osione napalone suki
    Wyobra¿acie sobie klej±ca siê tapicerkê obgryzione zag³ówki i kierownice??? Mnie osobi¶cie serce pêka dlatego wole sprzedaæ to cudo ITD ITP

Obecnie s± modne niestandardowe og³oszenia - i to jest tu przyk³adem :)

PS

bardzo ³adne to 7er
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar kazas4
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    by³o E36,E46 jest E38 730d 2001r
    Sk±d
    Krzepice/k.Czêstochowy
    Jak dla mnie to beznadziejny opis i na pewno nie zainteresowa³bym siê takim og³oszeniem!!!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar adrian007
    Do³±czy³
    Dec 2014
    BMW
    e32
    Sk±d
    Osjaków
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    A ja my¶lê ¿e to stek bzdur - tzn z t± kobieta itd - tak jak pisze Dzuda zwyk³y chwyt reklamowy

Równie dobrze móg³ napisaæ

Sprzedaje swoje ukochane Bmw bo mam psa - ta bestia 4 no¿na tak nie znosi tego auta ¿e gryzie opony drapie pazurami drzwi i szczeka jak tylko je zobaczy

Ale to nie jest najgorsze ten RASPUTIN w psim ciele sprowadza sobie suki i kopuluje w moim aucie podczas mojej nieobecno¶ci poniewa¿ auto ma zawsze uchylone szyby ¿eby by³ przewiem pies wskakuje do ¶rodka i rucha te ow³osione napalone suki
    Wyobra¿acie sobie klej±ca siê tapicerkê obgryzione zag³ówki i kierownice??? Mnie osobi¶cie serce pêka dlatego wole sprzedaæ to cudo ITD ITP

Obecnie s± modne niestandardowe og³oszenia - i to jest tu przyk³adem :)

PS

bardzo ³adne to 7er
    Zapomnia³e¶ dodaæ, ¿e powodzenie tego harpagana nie wynika z jego ma¶ci, budowy czy zapachu.. Ten pierdol.. pies wyczu³ ¿e gdy tylko wskoczy przez okno na fotel kierowcy to lachony wal± drzwiami, oknami i baga¿nikiem próbuj± wej¶æ tak dzia³a na suki magnes spod znaku BMW dlatego ¿ona zabroni³a mi je¼dziæ tym cudenkiem na miasto.. ja ju¿ przegralem ¿ycie ¿eni±c siê z ni± ale w³a¶nie Ty mo¿esz byæ królem w swoim mie¶cie... ;)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2013
    BMW
    E38 M60B40 Manual
    Sk±d
    Mielec
    Cytat Zamieszczone przez adrian007 Zobacz posta
    Zapomnia³e¶ dodaæ, ¿e powodzenie tego harpagana nie wynika z jego ma¶ci, budowy czy zapachu.. Ten pierdol.. pies wyczu³ ¿e gdy tylko wskoczy przez okno na fotel kierowcy to lachony wal± drzwiami, oknami i baga¿nikiem próbuj± wej¶æ tak dzia³a na suki magnes spod znaku BMW dlatego ¿ona zabroni³a mi je¼dziæ tym cudenkiem na miasto.. ja ju¿ przegralem ¿ycie ¿eni±c siê z ni± ale w³a¶nie Ty mo¿esz byæ królem w swoim mie¶cie... ;)
    Teraz wiem co napisaæ jak bedê sprzedawa³ swoje...

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Adrian007 wraz ze mna wyredagujemy spokojnie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Podobne w±tki

1. [E38] 740
    Przez marcb w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 25-11-2013, 21:10
  2. E38 740 vs e32 740 zapytanie:)
    Przez kubosh w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 12-05-2012, 09:41
  3. [E38] E 38 740 95 rok Bydgoszcz oraz lodz 98 740
    Przez Maciekmk w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 22
    Ostatni post / autor: 18-03-2012, 15:13
  4. daæ babie prawo jazdy
    Przez LISU77 w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 19-02-2009, 21:03
  5. 740-740 alpina reinkarnacja
    Przez badstuff w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 18-09-2008, 17:28

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów