Panowie, reklama d¼wigni± handlu...
Go¶æ podszed³ z humorem do og³oszenia...
Panowie, reklama d¼wigni± handlu...
Go¶æ podszed³ z humorem do og³oszenia...
To jest moje by³e auto, gosc ktory je teraz sprzedaje k³amie w og³oszeniu, okleina szyberdachu byla uszkodzona juz wczeszniej, felgi kupowa³em ja - wiêc zadnego rachunku nie przedstawi - jedynie z tego co widze na zdjeciach to zmienil opony, sprzegla tez nie wymienial - bo to automat - za mojej kadencji skrzynia byla robiona dwa razy po zerwanym koszu - raz bo zerwal sie zima podczas proby wyjazdu spod domu, a drugi raz poniewaz pierwsza naprawa byla zle zrobiona - oczywiscie wszytsko za miliony monet zgodnie ze sztuk±. Jak teraz skrzynia pracuje nie wiem, moge sie domyslac ze jesli jezdzi tym faktycznie baba to moze byc dojechany ten woz. Trzeba zobaczyc. Jak ktos ma jakies pytania chetnie odpowiem.
Mimo wszystko ma go¶æ u³añsk± fantazjê, czym dalej czyta³em tym bardziej siê dziwi³em dlaczego jeszcze nie pogoni³ tych swoich harpi... Przecie¿ ka¿da kobieta leci na jego furê, móg³by co tydzieñ bzykac inn± zanim dostanie okres ju¿ by³aby nastêpna.. :D tego typu ogloszenia zawsze kr±¿± po necie i przyci±gaj± du¿o potencjalnych klientów.. Chwyt marketingowy..
A ja my¶lê ¿e to stek bzdur - tzn z t± kobieta itd - tak jak pisze Dzuda zwyk³y chwyt reklamowy
Równie dobrze móg³ napisaæ
Sprzedaje swoje ukochane Bmw bo mam psa - ta bestia 4 no¿na tak nie znosi tego auta ¿e gryzie opony drapie pazurami drzwi i szczeka jak tylko je zobaczy
Ale to nie jest najgorsze ten RASPUTIN w psim ciele sprowadza sobie suki i kopuluje w moim aucie podczas mojej nieobecno¶ci poniewa¿ auto ma zawsze uchylone szyby ¿eby by³ przewiem pies wskakuje do ¶rodka i rucha te ow³osione napalone suki
Wyobra¿acie sobie klej±ca siê tapicerkê obgryzione zag³ówki i kierownice??? Mnie osobi¶cie serce pêka dlatego wole sprzedaæ to cudo ITD ITP
Obecnie s± modne niestandardowe og³oszenia - i to jest tu przyk³adem :)
PS
bardzo ³adne to 7er
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Jak dla mnie to beznadziejny opis i na pewno nie zainteresowa³bym siê takim og³oszeniem!!!
Zapomnia³e¶ dodaæ, ¿e powodzenie tego harpagana nie wynika z jego ma¶ci, budowy czy zapachu.. Ten pierdol.. pies wyczu³ ¿e gdy tylko wskoczy przez okno na fotel kierowcy to lachony wal± drzwiami, oknami i baga¿nikiem próbuj± wej¶æ tak dzia³a na suki magnes spod znaku BMW dlatego ¿ona zabroni³a mi je¼dziæ tym cudenkiem na miasto.. ja ju¿ przegralem ¿ycie ¿eni±c siê z ni± ale w³a¶nie Ty mo¿esz byæ królem w swoim mie¶cie... ;)
Adrian007 wraz ze mna wyredagujemy spokojnie
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!