Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
A ja myślę że to stek bzdur - tzn z tą kobieta itd - tak jak pisze Dzuda zwykły chwyt reklamowy

Równie dobrze mógł napisać

Sprzedaje swoje ukochane Bmw bo mam psa - ta bestia 4 nożna tak nie znosi tego auta że gryzie opony drapie pazurami drzwi i szczeka jak tylko je zobaczy

Ale to nie jest najgorsze ten RASPUTIN w psim ciele sprowadza sobie suki i kopuluje w moim aucie podczas mojej nieobecności ponieważ auto ma zawsze uchylone szyby żeby był przewiem pies wskakuje do środka i rucha te owłosione napalone suki
Wyobrażacie sobie klejąca się tapicerkę obgryzione zagłówki i kierownice??? Mnie osobiście serce pęka dlatego wole sprzedać to cudo ITD ITP

Obecnie są modne niestandardowe ogłoszenia - i to jest tu przykładem :)

PS

bardzo ładne to 7er
Zapomniałeś dodać, że powodzenie tego harpagana nie wynika z jego maści, budowy czy zapachu.. Ten pierdol.. pies wyczuł że gdy tylko wskoczy przez okno na fotel kierowcy to lachony walą drzwiami, oknami i bagażnikiem próbują wejść tak działa na suki magnes spod znaku BMW dlatego żona zabroniła mi jeździć tym cudenkiem na miasto.. ja już przegralem życie żeniąc się z nią ale właśnie Ty możesz być królem w swoim mieście... ;)