No ładnie :) Fajnie że auto trafiło w dobre ręce :) Widzę że bi-xenon działa prawidłowo ;] Był to jeden z najlepszych modów jakie zrobiłem w tym aucie:) A co działasz przy liczniku ? :)
No ładnie :) Fajnie że auto trafiło w dobre ręce :) Widzę że bi-xenon działa prawidłowo ;] Był to jeden z najlepszych modów jakie zrobiłem w tym aucie:) A co działasz przy liczniku ? :)
ano zobaczyłem i spodobało się.... niestety w transporcie pixele dostały jakiś wstrząs... i będzie pewnie taśma albo wyświetlacz do wymiany,... a na razie jest tak...
i kilka fotek za dnia....
![]()
Ostatnio edytowane przez orzel_man ; 12-01-2016 o 13:45
Jak dla mnie ramki na minus , jakoś w e38 mi nie leżą , chodzi mi o kolor , sam myślałem żeby do mojej zapodać ,ale czarne matowe.![]()
Jak Ci się podoba to najważniejsze , przyjedz w końcu na Śląsk zrobimy spota i pooglądamy znowu nam dobrze znane e38![]()
Hehe... ramki już były, mi pasują więc zostały....
zmianie uległy inne detale... ;);)... czyżbyś nie zwrócił na nie uwagi...???
Na południu z pewnością będę... a jak już będę to dam znać... może będzie możliwość obejrzenia Waszych pięknych wozideł...
Ostatnio edytowane przez orzel_man ; 11-11-2015 o 18:49
No to wskazówkidawaj znać i zrobimy spota
![]()
Tak jest Panie...
Miałem chwile zwątpienia... ale na razie nigdzie z tego forum się nie wybieram... więc z pewnością dam cynk co jak...
Z racji tego że część osób pokazuje również "swoje byłe" też się zdecydowałem...
kilka fotek mojego "rodzinnego kombi" po chipie na ok 450Nm ... dobrze wspominam to autko...
![]()
Ostatnio edytowane przez orzel_man ; 22-12-2015 o 19:20
A co to się porobiło w moich postach... jakieś k.... obrazki z d**py....
zaraz poprawie...
w międzyczasie wpadł nowy mod pod choinkę...
![]()
Drewniana kierownica robi robotę. Wiem, bo mam :)
Kompletuj resztę drewnianego pakietu
Mam tylko jedną prośbę do Ciebie. Jak będziesz miał chwilę czasu zmierz proszę średnicę swojej kiery. Chcę z ciekawości sprawdzić czy ta z e39 (bo podejrzewam, że grubsza wychodziła w e39) jest mniejsza od mojej - cienkiej. Dzięki!
Gratki. Ładnie wygląda.
p.s. co za mietek się w lampie odbija