W zeszycie ... No to ze tak powiem...."old skul"
Ale każdy robi jak mu pasuje.
Ważne ze uzyskujesz pożądany (albo i nie;) efekt😉
W zeszycie ... No to ze tak powiem...."old skul"
Ale każdy robi jak mu pasuje.
Ważne ze uzyskujesz pożądany (albo i nie;) efekt😉
Nie tylko spalanie ale każda rzecz co zrobi sie z autem i wydatki. Wole miec to gdzieś spisane wszytko za jakis czas jak juz bede mial auto całkowicie ogarniete to zaloze temat z wydatakami na auto. Na razie nie licząc paliwa to jest kolo ponad 3 tys w trochę ponad pol roku. Nie ma tragedii
Nie ma tragedii????
To jest nic... Wiec możesz sie tylko cieszyć ...u mnie tyle jedna wizyta w warsztacie wyniosła z częściami. Tez mam to spisane wszystko ...
Ale jak patrzę na kwotę to nie jestem uśmiechnięty. Za to jak wsiądę i sie przejadę...co tu duzo mowić.
A auto niby zadbane z forum było... Ale życie. Maja swoje lata. Teraz jest porobione wiec można bawić sie w kierownice i inne cuda. ...
Ostatnio edytowane przez orzel_man ; 23-12-2015 o 22:32
Kilka fotek przy lepszym świetle i innym sprzętem....
;)
Kolor drewna na kierze jest taki sam jak na listwach ?
Kolor kiery ciezko ocenić.
Ideał to z pewnością nie jest. Zależy jak światło i kat patrzenia.
Ale ogólnie jakos mocno sie nie odznacza i jest ok.
Panel z funkcja max??? A co to ?
Ostatnio edytowane przez orzel_man ; 24-12-2015 o 14:40
Pytam , bo na foto widać,że trochę inna jest ,ale wiem o tym ,że dobrać idealnie jest bardzo trudno.
Funkcja MAX na panelu to funkcja maksymalnego działania klimy , lub jak jest wyłączona klima to wtedy pełni funkcję REST , czyli odzyskiwanie ciepła z silnika jak auto jest wyłączone. Taki panel wytargasz za max 200zł.
P.S. Ostatnio znalazłem parę fotek z jakiegoś starego spota Twojej e38 jak jeszcze nie była Twoja.
Teraz zauważyłem , co to za pokrowce masz ?![]()
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 24-12-2015 o 14:43
Pokrowce ??? Recznik rozkładam na siedzeniu pasażera.
Jak psa wożę 😉