Nie wiem co mam Ci jeszcze dodać, jeżeli napisałem, że mam pozytywne doświadczenia. Też jestem z Łodzi, więc napiszę Ci, że zarówno ASO BMW na rokicińskiej, jak I AUDI na przybyszewskiego to pełna profeska, jeśli chodzi o ocenę auta przez zakupem. Robiłem to wielokrotnie dla różnych znajomych, dostajesz pełen wydruk ze wszystkiego co można w aucie sprawdzić, włącznie z opisem dokładnym, gdzie na karoserii masz daną grubość lakieru. Do tego pełną historię, ze wszystkimi akcjami, którą możesz sobie spokojnie przedyskutować. Nawet geometrię robią I masz od razu wyniki co jest rozjechane. Do tego jeszcze emisja spalin.
Jeżeli pokażesz mi alternatywę nie ASO, to chętnie z niej skorzystam.
Chyba, że uważasz, że równie dobrze ocenią BMW na Krzemienieckiej lub u braci Jagiełło, to już nie mam pytań. Wrzucą na podnośnik, oczywiście jak będzie wolny I powiedzą, wie Pan qrwa to I tamto się zawsze może sp_eldolić, nie ma reguły. Tu leci, tam leci, ale Pan zostawi to zrobimy. Serwisowałem u nich swoje auta przez ładnych kilka lat I w większości musiałem później poprawiać sam. Jednak i tak są najlepsi w Łodzi.

Odpowiedz z cytatem