@pokolacji ale za S37 trza dać ponad 3K z oponami. I wybór na allegro niewielki. Widzę, że kolega szuka chyba w okolicach 1,5K a za tą cenę ciężko wyszukać coś fajnego ;)
@pokolacji ale za S37 trza dać ponad 3K z oponami. I wybór na allegro niewielki. Widzę, że kolega szuka chyba w okolicach 1,5K a za tą cenę ciężko wyszukać coś fajnego ;)
KOledzy a coś w 17" ładnego polecicie...
też myślę nad jakimś kółkiem na przyszły sezon....
najbardziej styling 37 albo styling 32 mi się widzi... a to już 18" i do tego 8J+9J - ciężkie a silniczek mam od "kosiarki" ;) jak niektórzy piszą ;)
wtedy kapcie 235 + 255 - spore...
Czy te felgi DARE to dobry produkt ? znajdzie się w 17" z ET w okolicach 15 ?
Może jakieś inne pomysły. W e39 miałem RONDEL 0058 -też dobry wzór i rancik delikatny był.
Już nie przesadzaj, że 2.8 nie uciągnie większego koła. To nie Lanos. Gwarantuję że nie poczujesz różnicy w przyspieszeniu. Wi,ęc jak podoba ci się S37 to zakladaj i się tym nie przejmuj. O felgach Dare, ich wadach i zaletach był obszerny temat na forum ;) Kolega @pokolacji już chyba sporo na tym śmiga więc może ci coś powiedzieć. Ja osobiście uważam, że to fajne koło w dobrej cenie ;)
Dokladnie tak jak pisze Slowik. Znajdz moj temat o dare i wszystkiego sie dowiesz.
Silnik 2.8 faktycznie jakis mega mocny nie jest ale spokojnie ogarnie takie rolki. Poprawi sie prowadzenie i wyglad.
Ja bym sie nie zastanawial.
Pozdro.
Dzięki Panowie,
Jestem zwolennikiem ori, ale też nie mam nic przeciwko alternatywom.
S37 wg mnie wygląda bardzo fajnie, i chyba z czasem w tą stronę pójdę....
ale prześledzę wątek DARE... może coś ciekawego natrafimy...
Moim zdaniem - mimo że wiele osób uważa je za oklepane - najlepsze są s 32 i s37, oczywiście pomijając ori Alpiny, ale z tego co się zorientowałem to szukasz w niższej półce. Powiem na swoim przykładzie, do jednej 750 kupiłem styl32 za 1200zł + opony. Felgi z auta znajomego o przelocie 44kkm, więc prawie nowe, do L7 kupiłem styl 32 za - UWAGA - 600zł, proste, ale do regeneracji lakierniczej, za to zapłaciłem 650zł+opony i mam praktycznie nowe i ori koła. Ja poszedłbym w tę stronę. Efekt taki: 750iL, L7, przy regeneracji należy wyszukać firmę która będzie miała kolor najbardziej zbliżony do ori, u mnie jest nieco ciemny więc prawdopodobnie polecą jeszcze raz :)
Ładne koła to tez styling 176
Możecie sobie zakładac Dare ,mare rare chine i jeszcze inne .
Poniżej fotki co mnie spotkało a autostradzie przy ponad 160km/h , opony nie ma , felga ocalała ,nawet jest prosta. Bo jest oryginalna styl 32.
Gdybym miał np dare lub inne badziewie to pewnie felgi by nie było i może mnie razem z autem.
Sami sobie wnioski możecie wyciągnąć jak popatrzycie na fotki poniżej.
l]
[G][
[][
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 05-08-2015 o 22:45
@elvis widziales jakies darki pekniete czy tylko snujesz historie?
Prosze nie wklejaj 3 fotek z googla z polamanymi felgami dare bo juz temat znany i powielany.
Przeczytaj moj temat o tych felgach i bedziesz wiedzial jak sie spisuja na drodze, jakie sa ich wady i zalety po wielu przejechanych kilometrach.
Jakie niby mamy wnioski wyciagnac na podstawie tych fotek?